DRULA, ACUZAT CA PREGATESTE UN JAF IMOBILIAR – Deputatul PSD Marian Mina spune ca Ministerul Transporturilor vrea sa vanda active si actiuni ale institutiilor din subordine

Deputatul PSD, Marian Mina (foto), sustine ca oamenii ministrului Transporturilor, Catalin Drula, ar fi pus ochii pe o serie de obiective importante ale institutiilor din subordine si acum ”se pregatesc sa le praduiasca”.

Astfel, precizeaza deputatul intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ministerul Transporturilor ar intentiona sa vanda actiunile pe care statul le detine prin intermediul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB) la Romprest, Romanian Airport Services si Club Aeroport.

In acelasi timp, Clubul Aeroport Eforie Sud ar urma sa fie evaluat pentru vanzare, adauga deputatul.

Trebuie mentionat ca Hotel Club Aeroport este o unitate de cazare detinuta de CNAB, destinata angajatilor institutiei care merg in concediu la Eforie Sud fie in perioada sezonului estival, fie pe perioada sezonului rece, in extrasezon, sau pentru traininguri. Compania a cumparat hotelul in urma cu aproximativ 20 de ani si l-a renovat.

La manevre imobiliare par sa se priceapa oamenii lui Drula. La management au lacune”, scrie Marian Mina. Decizia s-ar fi luat pe 10 iunie, adauga el.

Iata mesajul integral postat pe Facebook de catre deputatul PSD:

Incepe jaful in institutiile din „curtea” blogger-ului ajuns Ministru al Transporturilor. Oamenii lui Drula au ochit obiective importante pe care se pregatesc sa le praduiasca. Clubul Aeroport Eforie Sud urmeaza sa fie evaluat pentru vanzare.

Presedintele Consiliului de Administratie al Companiei Aeroporturi Bucuresti vrea sa „scape” si de actiunile pe care statul le detine prin intermediul CNAB la Romprest, Romanian Airport Services si Club Aeroport.

🟥 Decizia s-a luat in graba. Oamenii noi din politica se grabesc sa faca si ei o privatizare la spartul targului. Decizia s-a luat pe 10 iunie 2021. La manevre imobiliare par sa se priceapa oamenii lui Drula. La management au lacune. In acelasi document se vede ca proiectul de buget rectificat pe 2021 este neterminat.

🟥 Orice zi in care Drula ramane ministru va reprezenta o afacere pierduta de Romania. Acum cateva zile, va vorbeam de sediul Tarom. Acum vedem ca se incearca spolierea si la alte companii ale Ministerului Transporturilor.

Articolul precedent10 MILIOANE EURO PE KILOMETRU DE CENTURA – CJ Bihor a aprobat indicatorii tehnico – economici pentru constructia centurii orasului Beius in lungime totala de 7,33 km. Valoarea totala a proiectului este de 69 milioane euro, fara TVA
Articolul următorAU INCEPUT LUCRARILE LA CEL MAI IMPORTANT NOD RUTIER CARE VA LEGA A0 DE A2 – Sunt si lucrari care nu pot fi executate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.