TESLA LANSEAZA UN SITE IN LIMBA ROMANA – Fanii modelelor electrice produse de compania lui Elon Musk pot comanda de pe noul site

Tesla Motors a lansat un site in limba romana si un mic punct oficial de vanzare intr-un mall din Bucuresti. Astfel, potrivit informatiilor afisate de noul site, Model 3 costa de la 42.990 euro, iar Model S, de la 89.900 euro. Cea mai scumpa versiune de Model S este 150.000 de euro. Tesla a deschis statii de incarcare rapida in Timisoara si Bucuresti si isi va extinde activitatile in tara.

Compania fondata de Elon Musk, Tesla Motors a deschis la inceput de aprilie statiile de incarcare rapida (Superchargers) la Timisoara, iar la mijlocul lunii aprilie s-a deschis Supercharger-ul de la Bucuresti. Tesla Motors va deschide astfel de statii la Pitesti si Sibiu. Datele oficiale arata ca la final de 2020 erau inmatriculate in Romania 201 masini Tesla, dintre care 98 Model 3, 52 Model S si 47 masini Model X.

De acum, Tesla Motors are si site in limba romana si compania a fost acceptata si in programul Rabla Plus unde cumparatorii vor avea subventie de aproximativ 10.000 de euro. Tesla Motors a deschis si un mini-showroom in mall-ul Promenada din Bucuresti, unde in aprilie s-au deschis si 6 statii de tip Supercharger (incarcare rapida).

Pe site-ul oficial, Model 3 costa de la 42.990 euro in varianta Standard Range Plus, 51.990 euro in versiunea Long Range si cu 8.000 de euro mai mult in varianta Performance.

Model X costa 99.990 euro in versiunea Long Range si 119.990 euro in varianta Plaid. Model S costa 89.990 euro in versiunea Long Range, 119.990 euro in varianta Plaid si 149.990 euro la Plaid+.

Livrarile pentru Model 3 vor incepe din septembrie 2021, iar in 2022 pentru Model S si Model X. In acest an ar trebui sa se deschida si service-ul local, astfel ca cei care vor avea nevoie nu vor mai depinde doar de cel din Viena.

De luni romanii interesati vor putea efectua si test-drive.

Articolul precedentMODERNIZAREA CAII FERATE BUCURESTI-PITESTI, IN CARTI PENTRU PNRR – Catalin Drula vrea sa introlduca trenuri cu hidrogen pe acest traseu
Articolul următorCRIZA DE CIPURI LOVESTE SI HONDA – Profitul companiei a crescut in pandemie, dar va scadea in acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.