CELE MAI SIGURE COMPANII AERIENE IN DOMENIUL SANATATII SI AL SIGURANTEI – KLM si Virgin Atlantic castiga cea mai importanta certificare

Doi giganti ai transportului aerian, KLM si Virgin Atlantic, castiga titlul pentru cea mai sigura companie aeriana, cea mai importanta certificare pe care o pot obtine companiile aeriene in domeniul sanatatii si al sigurantei. Acestea au castigat APEX Diamond Award Health Safety pentru cea mai sigura companie aeriana, chiar in cea mai dificila perioada prin care trece sectorul. APEX Health Safety (Airline Passengers Experience Association) este o organizatie a carei miza este sa incurajeze companiile aeriene sa isi asume un rol proactiv in reluarea sigura a calatoriilor globale si sa creeze un standard comun pentru sanatatea si conditiile de igiena ale pasagerilor in timpul zborurilor.

De altfel, la acest capitol, trebuie mentionat ca societatea olandeza KLM nu a mai avut un accident fatal de mai bine de 40 de ani.

Fondata in 1919, KLM este una dintre cele mai apreciate companii aeriene din Europa. Desi KLM si Air France au fuzionat in 2004, cele doua companii opereaza sub branduri separate.

KLM, parte a gigantului Air France-KLM, a concediat deja 5.000 de persoane in 2020. Compania olandeza a anuntat in ianuarie ca va mai concedia inca 1.000 de persoane in 2021.

In alta ordine de idei, tot in luna ianuarie a acestui an o aeronava a companiei aeriene KLM alimentata cu combustibil sintetic a transportat pasageri din Amsterdam la Madrid, fiind primul zbor din lume operat cu kerosen sintetic. Dezvoltarea si implementarea alternativelor sintetice si a biocombustibilului sunt vazute ca esentiale pentru eforturile pe termen lung pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in aviatie.


Redam mai jos integral comunicatul KLM:

KLM Royal Dutch airlines, cea mai veche companie aeriana din lume, a castigat APEX Diamond Award Health Safety, cea mai importanta certificare pe care o pot obtine companiile aeriene in domeniul sanatatii si al sigurantei. KLM este a doua companie europeana care primeste aceasta distinctie, dupa Virgin Atlantic.

Noi certificari impuse de pandemie

APEX Health Safety (Airline Passengers Experience Association) este o organizatie a carei miza este sa incurajeze companiile aeriene sa isi asume un rol proactiv in reluarea sigura a calatoriilor globale si sa creeze un standard comun pentru sanatatea si conditiile de igiena ale pasagerilor in timpul zborurilor. APEX Health Safety seteaza directia industriei in ceea ce priveste aceste certificari in contextul COViD-19. „Este o realizare demna de apreciat sa detii o certificare ce va fi recunoscuta de clienti si care te pozitioneaza drept un lider in sanatate si igiena”, au declarat reprezentantii APEX.

APEX a fost fondat acum 42 de ani si, de-a lungul timpului, si-a castigat renumele de organizatie dedicata expertizei si evaluarii experientelor pe care le au pasagerii curselor aeriene. In momentul izbucnirii pandemiei, APEX a creat aceasta noua certificare pentru siguranta, Health Safety Award.

KLM, in topul companiilor aeriene recunoscute pentru masurile de siguranta luate

Sanatatea clientilor nostri, a angajatilor KLM si a intregii societati reprezinta prioritatea noastra nr. 1 in aceasta perioada. Obtinerea celei mai importante certificari APEX este o confirmare pentru KLM, care se numara printre companiile aeriene de top in ceea ce priveste siguranta si conditiile de igiena de la bordul navelor. Oamenii aleg sa calatoreasca alaturi de noi pentru ca suntem responsabili. Tocmai din acest motiv, pe parcursul acestui an, am analizat intreaga experienta a clientilor nostri si am implementat cele mai inalte standarde de siguranta pentru a le asigura acestora conditii optime pentru sanatatea lor, inaintea, in timpul si dupa incheierea zborului. Distinctia APEX este o garantie importanta pentru calatorii care stiu acum ca zboara in siguranta cu KLM, in cele mai bune conditii la nivel global”, a declarat Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience KLM.

Despre KLM

Timp de 100 de ani, KLM a fost un pionier in industria aeriana si este cea mai veche companie aeriana care continua sa opereze sub numele sau original. KLM isi propune sa fie compania aeriana cea mai orientata catre clienti, inovatoare si eficienta din Europa, oferind servicii de incredere si produse de cea mai buna calitate.

Reteaua KLM conecteaza Tarile de Jos cu toate regiunile economice cheie ale lumii si este un motor puternic pentru economia Olandei.

KLM este, de asemenea, membru al aliantei globale SkyTeam, care are 19 companii aeriene membre.

Articolul precedentAVIONUL LUI NICOLAE CEAUSESCU, SCOS LA LICITATIE – Pretul de pornire pentru Rombac „Super One-Eleven” este de doar 25.000 de euro
Articolul următorREVOLUTIE PE SINE – Interviu cu Gabriel Stanciu, director general al companiei Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova: „Trenul cu hidrogen marcheaza inceputul unei noi revolutii in industria mondiala de transport si poate fi o solutie perfect functionala pe majoritatea liniilor neelectrificate din Romania”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.