PRECOMENZILE PENTRU RENAULT ARKANA, DISPONIBILE IN ROMANIA – Producatorul auto anunta ca rezervarile se pot face exclusiv online

Salon Automobile International de Moscou 2018

Renault Arkana, SUV-ul dezvoltat de producatorul auto pe platforma Dacia si transferat apoi pe noua platforma CMF-B, poate fi rezervat de clientii din Romania din 27 aprilie.

Arkana este un automobil care aduce pe piata din Europa un SUV cu un profil coupe, specific marcilor premium, dar la un pret de model de volum. Modelul fost creat de Renault in urma cu 3 ani pe platforma actuala a lui Dacia Duster, fiind conceput pentru piata din Rusia.

In 2020, Renault a anuntat ca modelul se va vinde in Europa, cu aceeasi platforma tehnica, folosind marca franceza. Astfel, Renault poate echipa masina cu cele mai noi tehnologii, mai scumpe si capabile sa genereze preturi mai mari. Printre tehnologiile disponibile la bord se numara motoarele hibrid E-Tech. Clientii din Romania pot rezerva acest model, incepand cu 27 aprilie, exclusiv pe platforma online a marcii. Renault anunta ca primele 20 de modele acopera toate versiunile de echipare si motorizare, avand insa si o serie de dotari suplimentare.

Pretul pentru precomenzile online este unul special, incepand de la 25.540 euro, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC, avand in echipare: asistenta la mentinerea benzii de rulare, EASY LINK 7″ (sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil 7″, radio, Bluetooth – audio streaming si handsfree, functie replicare smartphone, 6 difuzoare, 2 porturi USB), functia Traffic Sign Recognition. Cel mai scump Arkana disponibil online, pentru precomenzi, este un RS Line, cu motorizare E-TECH 145, la 30.890 euro. Incepand din 10 mai, modelul va putea fi comandat direct la dealeri, la preturile de lista.

Articolul precedentCFR A SEMNAT CONTRACTUL – Modernizarea caii ferate Brasov-Sighisoara, auditata de Ceausescu & Partners
Articolul următorHONDA VA VINDE NUMAI MASINI ELECTRICE – Nou CEO anunta planurile companiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.