STB ARE UN NOU DIRECTOR GENERAL – Adrian Crit, desemnat de Consiliul de Administratie al STB sa preia conducerea companiei

Consiliul de Administratie al Societatii de Transport Bucuresti (STB) a numit miercuri, 10 martie, un nou director general al STB. Este vorba de Adrian Crit (foto), care a fost director general al RATB in perioada 2010-2011.

Brindusa Mariana Raeceanu, purtator de cuvant al STB, a facut anuntul privind noua conducere a companiei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit postarii purtatorului de cuvant al STB, Adrian Crit a absolvit in 1998 Facultatea de Inginerie Mecanica, Sectia Motoare cu Ardere Interna din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, iar un an mai tarziu a finalizat specializarea postuniversitara in cadrul aceleiasi institutii de invatamant, cu tema “Termodinamica motoarelor cu ardere interna”.

Si-a inceput cariera profesionala la Registrul Auto Roman, unde a fost, pe rand, inginer Baza de Date Tehnice, sef Colectiv Poluare Autoturisme, sef Compartiment Poluare si sef Departament Coordonare Tehnica, Poluare si Consultanta.

In perioada iunie 2010 – noiembrie 2011 a ocupat functiile de director general si presedinte al Consiliului de Administratie al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Ulterior, in perioada decembrie 2011 – iunie 2012 a fost director general si presedinte al Consiliului de Conducere al Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti din subordinea Ministerului Transporturilor.

In aceasta calitate, s-a implicat in infiintarea AMTB, respectiv elaborarea si punerea in aplicare a legislatiei pentru infiintarea si functionarea acestei institutii; elaborarea Regulamentului de Organizare si Functionare; elaborarea Strategiei de Transport pe termen mediu din zona metropolitana Bucuresti, strategie ce a fost pusa la dispozitia MTI spre aprobare; colaborarea cu experti ai Bancii mondiale prin proiectul PODCA, unde AMTB a obtinut finantare de un milion de euro; elaborarea normelor de transport cu autobuzul in zona metropolitana Bucuresti.

Dupa plecarea de la AMTB, Adrian Crit a condus doua firme private (Green Cars SRL si Interlogistic AC SRL), iar din iunie 2016 si pana in prezent a fost consilier al directorului general al Registrului Auto Roman R.A

Articolul precedentBUCURESTI, ORASUL CEL MAI AGLOMERAT DIN LUME – Traficul urban la nivel global a scazut cu 50% in 2020 din cauza pandemiei
Articolul următorPRETUL PRIMULUI MODEL ELECTRIC DACIA, DEZVALUIT IN PRESA FRANCEZA – Cat va costa Dacia Spring dupa aplicarea subventiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.