DRUMUL DE MARE VITEZA BAIA MARE – SUCEAVA – CNAIR a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate aferente loturilor 2 si 3

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta miercuri, 10 martie 2021, ca a semnat contractele avand ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteza Baia Mare – Suceava: LOT 2, Bistrita – Vatra Dornei si Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteza Baia Mare – Suceava: LOT 3, Vatra Dornei – Suceava.

Cele doua loturi fac parte din drumul de mare viteza Baia Mare – Suceava (circa 335 de km), supranumit si Autostrada Nordului.

Ofertantul declarat castigator pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent lotului 2, Bistrita – Vatra Dornei este S.C. EXPLAN S.R.L., iar valoarea contractului fiind de 15.793.026,12 lei fara TVA, potrivit comunicatului CNAIR.

Studiul de Fezabilitate pentru lotul 3, Vatra Dornei – Suceava, va fi elaborat de ASOCIEREA S.C. BEST CONSULTING & DESIGN S.R.L. – INGENIERIA ESPECIALIZADA OBRA CIVIL E INDUSTRIAL S.A., valoarea contractului fiind de 14.475.000,00 lei fara TVA. Sursa de finantare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Prestatorii trebuie sa asigure, conform contractelor, urmatoarele servicii:

  • Elaborarea Studiului de Fezabilitate (SF), tinand cont de aplicabilitatea in totalitate a legislatiei in vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);
  • Intocmirea documentatiei suport si asistenta acordata Beneficiarului pentru depunerea si sustinerea aplicatiei de finantare;
  • Pregatirea documentatiei de atribuire a contractului de proiectare si executie lucrari si Asistenta tehnica acordata Beneficiarului in perioada derularii procedurilor de achizitie publica pentru proiectare si executie lucrari.

Durata de realizare a serviciilor de proiectare este de 18 luni de la data de incepere a fiecarui contract, precizeaza CNAIR.

Articolul precedentBANI PENTRU CENTURA MUNICIPIULUI RADAUTI – CNAIR anunta incheierea contractului de finantare a proiectului, evaluat la 162 milioane de lei
Articolul următorEFICIENTIZARE DE PERSONAL LA TAROM – Ministrul Transporturilor anunta concedieri si achizitii de aeronave noi: „Undeva in 2025 va reveni la profitabilitate”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.