CFR LANSEAZA O NOUA LICITATIE – Peste 22 milioane de lei pentru lucrari de reparatii la patru obiective de pe raza judetelor Sibiu si Harghita

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA anunta ca investeste 22,1 milioane de lei, din fonduri bugetare, pentru lucrari de reparatii la 3 poduri/podete de pe raza judetelor Sibiu si Harghita si reparatii la platforma statiei Sibiu, prin inlocuirea aparatelor de cale si prelungirea tunelului pietonal.

Sucursala Regionala CF Brasov a lansat licitatia pentru executia lucrarilor de reparatii la podul de la km 115+961 (inclusiv trecerea la nivel) si podet km 129+710, ambele obiective aflate intre statiile Ghimes – Siculeni, si la podetul CF situat la km 33+203, intre statiile Vintu de Jos – Sibiu. Valoarea totala estimata, pentru lucrarile de reparatii la cele 3 obiective, este de 7.801.000 lei.

Se vor executa lucrari pentru urmatoarele obiective: LOT 1 – „Reparatie podet km 33+203 linia 210 Sibiu – Vintu de Jos (executie)”, LOT 2 – „Reparatie pod km. 115+961 linia 504 Ghimes – Siculeni, inclusiv trecerea la nivel (executie)”, LOT 3 – ”Reparatie podet km 129+710 linia 504 Ghimes – Siculeni (executie)”, conform documentatiilor tehnico – economice. Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari/informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire pana in a 20-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire in a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. Entitatea contractanta nu va raspunde la solicitarile de clarificari transmise dupa data limita stabilita. Orice solicitare de clarificari trebuie transmisa in SEAP, semnata cu semnatura electronica extinsa”, se arata in anuntul publicat de CFR SA pe SEAP.

Anuntul de participare la licitatia deschisa si documentatiile de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), Termenul limita pentru primirea ofertelor este 07.04.2021.

De asemenea, tot pe raza SRCF Brasov a fost reluata si licitatia pentru lucrari de reparatii la platforma statiei CF Sibiu, cu inlocuirea aparatelor de cale (Cap Y) si prelungirea tunelului pietonal pana la linia 8, investitie in valoare estimata de 14.330.279 lei, cu termen limita de primire si deschidere a ofertelor in data de 29.03.2021.

Lucrarile de reparatii la cele 4 obiective feroviare aflate pe raza SRCF Brasov sunt incluse in programul de investitii cu finantare asigurata din fonduri de la Bugetul de Stat.

Articolul precedentAUTOSTRADA SIBIU–PITESTI – CNAIR anunta castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia Sectiunii 4, Tigveni – Curtea de Arges
Articolul următorSE CERE DESFIINTAREA AUTORITATII PENTRU REFORMA FEROVIARA – Catalin Drula spune ca ia in calcul propunerea sindicatelor din CFR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.