S-A FINALIZAT REEVALUAREA OFERTELOR – CNAIR anunta castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia lotului 4 al drumului expres Craiova – Pitesti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta ca, procesului de reevaluare a ofertelor dispus de Curtea de Apel, a fost desemnat castigatorul licitatiei pentru proiectarea si executia lotului 4 al drumului expres Craiova – Pitesti. Astfel, ofertantul castigator pentru proiectul in valoare de 600 milioane de lei este asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare si 24 luni perioada de executie a lucrarilor. Perioada de garantie ofertata este de 10 ani, potrivit comunicatului publicat miercuri, 24 februarie, de CNAIR.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Drumului Expres Craiova – Pitesti, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

Traseul acestui drum expres se desfasoara pe teritoriul Judetului Arges si incepe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traverseaza localitatile Albota si Costesti, ocoleste pe la sud localitatea Bradu, dupa care se racordeaza la Autostrada A1, Bucuresti – Pitesti, la km 121+185.

Urmare finalizarii procesului de reevaluare a ofertelor dispus de Curtea de Apel Bucuresti prin Hotararea Civila nr. 2127/2020, pronuntata la data de 16.11.2020 si adusa la cunostinta Autoritatii Contractante in data de 28.12.2020, in cursul zilei de astazi, 24.02.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului avand ca obiect „Proiectare si Executie Drum Expres Craiova – Pitesti, Tronsonul 4”

Ofertantul desemnat castigator este ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. (S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – Lider de asociere), cu pretul de 617.080.915,60 Lei fara TVA.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea tuturor contestatiilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire”, se mai arata in comunicatul CNAIR.

Articolul precedentPROIECT AMBITIOS – CCIR despre Autostrada Dunare – Marea Egee: Este o oportunitate pe care Romania nu trebuie sa o rateze
Articolul următorAVIZ FAVORABIL PENTRU BUGETUL TRANSPORTURILOR – Comisiile de specialitate din Parlament au respins cele 91 de amendamente la proiectul de buget

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.