CNAIR PROPUNE UN NOU TIP DE CAIET DE SARCINI – Firmele de proiectare, invitate sa isi exprime opinia cu privire la modificari

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta intr-un comunicat publicat marti, 23 februarie pe pagina web a institutiei, ca a propus spre consultare firmelor de proiectare un nou tip de Caiet de Sarcini, inclusiv a unui Ghid intocmit pe marginea implementarii contractelor de servicii de elaborare studii de fezabilitate.

Necesitatea acestui Ghid a aparut ca urmare a derularii unui numar mare de Contracte de servicii de elaborare a Studiilor de fezabilitate, cu Prestatori diferiti si are ca scop obtinerea unei abordari sistematice, se arata in comunicatul CNAIR.

Caietul de sarcini reprezinta ansamblul cerintelor minime necesare pentru elaborarea ofertelor tehnice de catre participantii la procedura de achizitie publica. Acesta poate contine si cerinte legate de calitate, obligatii ale partilor, garantii si termene aplicabile pentru prestarea de servicii sau executarea de lucrari. Prin urmare, Caietul de sarcini face parte integranta din documentatia de atribuire si constituie ansamblul cerintelor pe baza carora se elaboreaza de catre fiecare ofertant propunerea tehnica”, precizeaza reprezentantii CNAIR in comunicat.

Aceasta abordare face parte din noua politica a CNAIR S.A pentru dezvoltarea unor parteneriate bazate pe onestitate, loialitate si colegialitate in scopul obtinerii unor documentatii tehnice de calitate in termenele prevazute in contract.

Documentele propuse spre consultare pot fi vizualizate la adresa: https://we.tl/t-hmsDB3S71m

Propunerile transmise catre CNAIR sunt asteptate pana joi, 25 februarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.