COMUNA CU DRUMURI DE MILIOANE – Licitatie pentru constructia unor drumuri de exploatare agricola de peste 1 milion euro

Pe platforma SEAP de licitatii a fost publicat vineri, 29 ianuarie 2021, un anunt prin care se cauta ofertanti pentru modernizarea drumurilor de exploatare agricola in comuna Sopot din judetul Dolj.

Valoarea estimata a contractului este de 6.312.838 lei (peste 1.2 milioane de euro). Programul este partial finantat de Uniunea Europeana ca parte a Programulului National de Dezvoltare Rurala – PNDR.

Obiectivul Consiliului local Sopot este modernizarea strazilor rurale, ceea ce ar permite dezvoltarea exploatarilor agricole, si a altor agenti economici: “din aceste considerente se doreste achizitionarea de lucrari de constructii de drumuri”.

Conform anuntului cerintele de calificare pentru ofertanti presupun ca acestia “sa faca dovada ca, in ultimii 5 ani calculati pana la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor au fost executate in conformitate cu normele profesionale in domeniu si duse la bun sfarsit lucrari similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin prezenta procedura cu o valoare totala fara TVA mai mare sau cel putin egala cu 6.200.000 lei.

Se accepta insumarea valorilor aferente lucrarilor executate in cadrul a maximum 3 contracte. Prin lucrari similare autoritatea contractanta intelege: lucrari de construire si/sau modernizare si/sau reabilitare si/sau reparatii de drumuri cu categoria minima de importanți a construcției C”.

Este permisa asocierea sau subcontractarea, dar contractul nu este impartit in loturi.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 25 februarie 2021, ora 15.

Cei interesati pot trimite oferte folosind urmatoarele date de contact:

COMUNA SOPOT (Consiliul Local Sopot)

Strada: PRINCIPALA, nr. 419

Cod fiscal: 4553461

Cod postal: 207540 Dolj

Localitate: Sopot

E-mail: primaria.sopot@yahoo.com

Telefon: +40 251453102

Fax:+40 251453104

Adresa Internet (URL): www.sopot.ro

Detalii complete despre aceasta licitatie aici:

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100122373

Sursa foto: Alba24

Articolul precedentLICITATIE IN CURS – Servicii de transport aerian intern si international de pasageri cu livrare in luna martie 2021
Articolul următor10 KM IN 2 ANI – CNAIR a semnat contractul pentru proiectarea si executia drumului de legatura A1 Arad-Timisoara – DN69

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.