AERPORTUL DIN CLUJ MODERNIZEAZA PLATFORMA APRON 1 – Societatea care administreaza Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a lansat licitatie de 24 milioane lei pentru lucrari de intretinere constand in constructia de piste de decolare si aterizare, lucrari de betonare, lucrari de cablare electrica

Aeroportul International Avram Iancu din Cluj intra in reparatii. Societatea Aeroportul International Avram Iancu Cluj RA a publicat un anunt in platforma SEAP pentru contractarea unor lucrari de intretinere la Platforma APRON 1, in procedura simplificata. Investitia estimata este de 23.990.683 lei.

Conform anuntului din SEAP, contractul de proiectare si executie prevede lucrari de constructie de piste de decolare si aterizare, lucrari de betonare, lucrari de cablare electrica, instalare de balizaje si servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport:

„Obiectul contractului il constituie “Lucrari de intretinere la platforma Apron 1” (proiectare si executie lucrari de intretinere). Descrierea lucrarilor este disponibila in Sectiunea Caietul de sarcini din cadrul prezentei documentatii de atribuire. Termenul limita pana la care se pot solicita clarificari la documentatia de atribuire: 9 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, solicitarile de clarificari vor fi transmise in SEAP. Autoritatea contractanta a stabilit doua termene limita in care va raspunde tuturor solicitarilor de clarificare dupa cum urmeaza: primul termen – limita este in a 11-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor; al doilea termen – limita este in a 7-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Cele doua termene de raspuns la clarificari nu afecteaza dreptul operatorilor economici de a adresa solicitari de clarificari pe parcursul intregii perioade care se scurge de la momentul publicarii Anuntului de Participare simplificat si pana la termenul limita cu 9 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor stabilita de Autoritatea Contractanta. in functie de complexitatea solicitarilor de clarificare adresate de operatorii economici, pentru care raspunsurile ar trebui publicate la primul termen indicat mai sus, Autoritatea Contractanta si-a rezervat dreptul de a publica raspunsurile la clarificarile respectiv la al doilea termen stabilit in Documentatia de atribuire„, se arata in anuntul de participare al Aeroportul International Avram Iancu Cluj RA.

Ofertele de participare pot fi depuse pana la 4 noiembrie 2025, ora 15.00, ofertele urmand sa fie deschise la acea data.

Aeroportul International Cluj este un aeroport de marime medie, fiind cea mai importanta poarta aeriana din regiunea de Nord-Vest a Romaniei. In 2024 a fost inaugurat noul terminal extins si o platforma cu 4 locuri suplimentare pentru stationarea aeronavelor.

In 2023, Aeroportul International Cluj urmarea extinderea platformei de imbarcare APRON 1, la aproximativ 9.000 mp.

Aeroportul are trei platforme de stationare pentru aeronave – APRON 1, APRON 3 si APRON 4.

Platforma APRON 1 este principala platforma a aeroportului, cu 9 puncte de stationare.

Sursa foto: infraser.ro

Articolul precedentPROIECTE DE INFRASTRUCTURA PENTRU OLTENIA – Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Irinel Scriosteanu anunta demararea unor proiecte de anvergura: Autostrada Alexandria – Craiova, Drum Expres Craiova – Calafat, Drumul Expres Ganeasa – Ramnicu Valcea – Tigveni, Calea Ferata Bucuresti – Craiova si Calea Ferata Craiova – Calafat
Articolul următorDANIELA ATINGE BORNA DE 1000 M – Tunelul din sectiunea 4 a Autostrazii A1, de pe sensul de mers Sibiu-Pitești este aproape de a fi finalizat. PORR mai are de forat 350 metri pentru a finaliza Tunelul Daniela

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.