NOD RUTIER LA CAMPINA – CNAIR a trimis Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice documentatia privind lansarea licitatiei

CNAIR a transmis, luni, 19 august 2024, la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP) documentatia de atribuire pentru lansarea procedurii de achizitie publica avand ca obiect: executia lucrarilor pentru „Nod Rutier Cumpana A4 (Km 16+700) – DN 39E”.

Durata prevazuta pentru executia lucrarilor este de 6 luni.

Obiectul contractului il reprezinta executia nodului rutier Cumpana, situat pe Autostrada A4 la pozitia kilometrica 16+700, in dreptul comunei Cumpana, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostrada a fluxurilor de trafic generate de drumul national DN 39 E, ce face legatura intre municipiul Constanta si localitatea Cumpana.

Nodul este proiectat pentru viteza de 40 km/h. Lungimea totala a acestora este de 1.192,63 m, din care benzi de accelerere/ decelerare de 720 m.

Proiectul presupune amenajarea a doua bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 si a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relatiilor de trafic Bucuresti- Cumpana si Cumpana – Mangalia.

Sursa de finantare va fi asigurata din Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Transport (PT) 2021-2027.

Dupa validarea documentatiei de atribuire, CNAIR va putea publica Anuntul de Participare aferent contractului pentru proiectarea si executia lucrarilor, in cadrul caruia se va stabili si data de depunere a ofertelor.

Articolul precedentA TREIA CENTURA DIN BIHOR ESTE FUNCTIONALA – Centura Nojorid a fost deschisa integral
Articolul următorDRUM CRAIOVA-TARGU JIU – Incepe licitatia pentru constructia lotului 4 al drumului de mare viteza Craiova – Targu Jiu. Cei 23 de km vor costa 2,19 miliarde de lei, fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.