PASAJ SUBTERAN – Se construieste primul pasaj pietonal subteran in Buftea

Va fi construit primul pasaj pietonal subteran in orasul Buftea din judetul Ilfov. Pasajul, care va fi amplasat la intersectia DN 1A cu Bulevardul Mihai Eminescu, va contribui la fluidizarea traficului rutier si la cresterea gradului de siguranta in zona.

Am transmis astazi la ANAP, spre avizare, documentatia necesara atribuirii contractului pentru proiectarea si executia acestui obiectiv”, anunta directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Vor fi amenajate inclusiv doua zone de acces acoperite si inchise pe 3 laturi, echipate cu 2 ascensoare exterioare pentru persoane, 2 scari rulante si 2 scari fixe.

Contractul finantat prin PNRR prevede 2 luni pentru proiectare si 8 luni pentru executie (in total 10 luni) de la data emiterii Ordinului de Incepere.

Dupa validarea documentatiei de atribuire, vom publica Anuntul de Participare la licitatie, in cadrul caruia vom stabili si data de depunere a ofertelor”, adauga el.

 

 

Articolul precedentPROIECT AMBITIOS DE INFRASTRUCTURA – Peste 1.800 km de piste de biciclete sunt in curs de amenajare in vestul tarii
Articolul următorINVESTITII FEROVIARE IN PORTUL CONSTANTA – Ministerul Transporturilor pregateste investitii de 753,8 milioane lei in reabilitarea si electrificarea liniei de cale ferata din Portul Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.