AUTOGARA NOUA – Au fost finalizate lucrarile de constructie a autogarii din orasul Sacueni. Investitie de 1,5 milioane lei

Incepute in luna februarie, lucrarile de constructie a autogarii din orasul Sacueni au fost finalizate. Autogara este un proiect realizat de Consiliul Judetean Bihor, prin Agentia de Dezvoltare Durabila Bihor (ADD Bihor).

Autogara are patru peroane, o cladire cu o suprafata de 100 de metri patrati, cu o sala de asteptare, grupuri sanitare si doua spatii comerciale. Autogara se afla pe strada Libertatii, nr. 8, in zona centrala a orasului Sacueni.

Dupa finalizarea receptiei lucrarilor, vom demara procedurile necesare pentru transferul autogarii in administrarea Primariei Sacueni. Investim in infrastructura pentru a oferi calatorilor conditii mai bune si confort sporit. Asemenea celor din Marghita si Beius, autogara din Sacueni face parte din eforturile noastre de a moderniza transportul judetean si de a crea o retea de transport public bine integrata”, a precizat Calin Gal, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.

Proiectul a fost executat de asocierea de firme EVALSTAR SERV (lider), Daraban Radu Ioan – Birou individual de arhitectura si DHELECTRIC SYSTEM SRL.

Termenul de executie a fost de 6 luni, valoarea lucrarilor fiind de 1.507.710,67 lei, cu TVA. Contributia Consiliului Judetean Bihor este de un milion de lei, restul sumei fiind alocata de Primaria Sacueni.

Au mai fost construite alte doua autogari de Consiliul Judetean Bihor, prin ADD Bihor, in Municipiile Marghita si Beius. Acestea sunt in administrarea primariilor.

 

Articolul precedentAUTOSTRADA UNIRII A8, TOT MAI APROAPE DE EXECUTIE – Studiul de fezabilitate al autostrazii Targu Neamt – Iasi – Ungheni, aprobat de CNAIR. Traseul are o lungime de peste 93 de km
Articolul următorA TREIA CENTURA DIN BIHOR ESTE FUNCTIONALA – Centura Nojorid a fost deschisa integral

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.