POD NOU IN JUDETUL GALATI – Un pod nou va fi construit la Negrilesti. Investitia face parte din modernizarea DJ 240, de peste 100 de milioane de lei

Un pod nou va fi construit la Negrilesti (Slobozia Baneasa), in judetul Galati.

Vechiul pod, care a fost construit in urma cu jumatate de secol, a fost demolat, iar in locul lui se construieste un pod nou peste paraul Blaneasa, anunta presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea.

Noul pod, care are aproximativ 21 de metri lungime, leaga comunele Munteni si Negrilesti, iar pentru fundatia lui s-au realizat foraje la adancimea de 18 metri. Mai mult, in zona podului se regularizeaza si albia paraului.

Deja 80% din noul pod a fost realizat, ceea ce inseamna ca lucrarile vor fi gata in aceasta vara”, a afirmat presedintele CJ Galati.

In ultimii opt ani, din cele 127 de poduri mari de pe drumurile judetene au fost modernizate sau sunt in curs de modernizare aproximativ 100.

Lucrarea face parte din ampla investitie, de peste 100 de milioane de lei, de modernizare a DJ 240: Munteni – Tiganesti – Ungureni- Slobozia Blaneasa – Negrilesti – Slobozia Corni – Talpigi – Gura Garbovatului – Taplau – Ghidigeni – Gefu – intersectia cu DN24.

Articolul precedentPROTOCOALE CNIR-CNAIR – Compania Nationala de Investitii Rutiere a semnat potocoalele de predare-preluare pentru primele patru proiecte transferate de la CNAIR
Articolul următor11 OFERTE PENTRU UN PROIECT DE INFRASTRUCTURA – Interes major pentru modernizarea tronsoanelor din Drumul Judetean 104D Fagaras – Soars – Barcut – limita judet Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.