NODURI RUTIERE IMPORTANTE – Eco Geodrum castiga un contract de peste 1,89 milioane lei fara TVA pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a nodurilor rutiere privind conectivitatea la A7

CNAIR a desemnat castigatorul licitatiei pentru contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate a nodurilor rutiere privind conectivitatea la A7, Tronson Buzau – Focsani, in zona Boboc – Cochirleanca, A2 in zona Fetesti – Borcea si la A0 in zona Clinceni. In urma finalizarii procesului de evaluare a ofertelor depuse, CNAIR a anuntat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de „Elaborare Studiu de Fezabilitate Noduri rutiere pentru asigurare conectivitate la Autostrada A7, Tronson Buzau – Focsani in zona Boboc – Cochirleanca, Autostrada A2 in zona Fetesti – Borcea si la Autostrada A0 in zona Clinceni”.

Ofertantul desemnat castigator este ECO GEODRUM SRL, cu pretul de 1.896.287,50 lei, fara TVA.

Durata contractului este de 8 luni pentru proiectare, din care 7 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate.

Scopul proiectului il reprezinta elaborarea Studiului de Fezabilitate privind 3 noi noduri rutiere pentru asigurarea conectivitatii la Autostrada A7, tronson Buzau – Focsani in zona Boboc – Cochirleanca, la Autostrada A2 in zona Fetesti – Borcea, respectiv Autostrada A0 in zona Clinceni.

Nodul rutier de pe A7 in zona Boboc – Cochirleanca, respectiv nodul de pe autostrada A2 in zona Fetesti – Borcea prezinta o utilitate duala civila – militara, deservind baza aeriana Boboc, respectiv baza aeriana Borcea din punct de vedere militar, cat si dinamica populatiei si a mediului de afaceri din zona UAT- urilor (inclusiv deservirea unui posibil nou aeroport civil) din acele sectoare din punct de vedere civil.

Contractul va fi finantat din fonduri externe nerambursabile, fiind in acord cu obiectivele strategice ale Ministerului Transporturilor si Infrastructurii din cadrul Planului Investitional 2021 – 2030, cu obiectivul de sustenabilitate dezvoltare economica si dubla utilizare a infrastructurii de transport.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatilor/plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire, precizeaza CNAIR.

 

Articolul precedentAUTOSTRADA PLOIESTI-BUZAU – 14 km din Lotul 2 Mizil-Pietroasele ar putea fi deschisi circulatiei pana in august. Lotul 1, intre Dumbrava si Mizil, a ajuns la un stadiu fizic de 67% si ar putea fi inaugurat in acest an
Articolul următorAEROPORTUL INTERNATIONAL MARAMURES – Noul terminal va fi gata in iulie-august. Investitia se ridica la 42,8 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.