PASAJ LA JUCU – Pasajul de legatura din Jucu va costa 65 milioane lei

Cinci firme sau asocieri de firme au depus oferte pentru realizarea unui pasaj de legatura intre DN 1C si DJ 109D, peste calea ferata, in scopul asigurarii unui acces mult mai facil in Parcul Industrial Tetarom III din Jucu.

Cu o valoare estimata la 65.532.646 lei, investitia urmeaza a fi asigurata prin fonduri PNRR, accesate de CNAIR, anunta CJ Cluj.

Scopul pasajului este de a elimina blocajele si de a fluidiza circulatia pe acel sector extrem de circulat. El va facilita accesul in Parcul nostrul Industrial din Jucu unde au fost create pana acum cca. 7000 de locuri de munca. Vom contribui in continuare cu tot ceea ce tine de noi pentru materializarea cat mai rapida a acestei investitii”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Prin intermediul proiectului se urmareste atat fluidizarea traficului pe DN 1C, in zona Parcului Industrial Tetarom III, cat si reducerea sau chiar eliminarea accidentelor rutiere soldate cu victime sau/si cu pagube materiale.

In prezent, in cadrul Parcului Industrial Tetarom III din comuna clujeana Jucu isi desfasoara activitatea 27 de companii, cu o valoare cumulata a investitiilor de peste 621 milioane euro. In acest fel au fost create 6.960 de locuri de munca.

 

Articolul precedent”JUDETUL SUCEAVA LA AUTOSTRADA”– Judetul Suceava cere CNAIR sa investeasca pentru legaturi cu autostrazile si prezinta cele mai importante proiecte de drumuri
Articolul următorINVESTITII IN RUTE NOI – Air Oradea se asociaza cu HiSky. Zboruri catre Bucuresti si Londra, din Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.