TRONSONUL ORASTIE-COSTESTI VA FI MODERNIZAT – Drumul Judetean 705A va fi reabilitat cu 55,5 milioane lei

Drumul Judetean 705A, tronsonul Orastie – Costesti, de la kilometrul 2+200 la kilometrul 19+465, va fi modernizat printr-un proiect finantat din fonduri europene.

In aceasta saptamana, s-a incheiat etapa de depunere a ofertelor in vederea desemnarii executantului lucrarilor de modernizare, iar in prezent documentatiile se afla, conform legislatiei in vigoare, in faza de evaluare.

Consiliul Judetean Hunedoara, in calitate de administrator al drumului, si primariile din zona tranzitata de DJ 705A au incheiat deja acorduri de asociere in vederea derularii in bune conditii a proiectului”, anunta CJ Hunedoara.

Valoarea totala a contractului de lucrari este de 55.530.497 lei, iar finantarea acestuia provine din Programul Operational Regional (POR).

Proiectul propus vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere in aceasta zona strategica, contribuind la facilitarea mobilitatii locale si regionale. Modernizarea acestui tronson de drum va aduce beneficii semnificative comunitatilor din zona, inclusiv imbunatatiri in ceea ce priveste siguranta rutiera si reducerea timpilor de calatorie”, arata Consiliul Judetean Hunedoara.

Durata contractului de lucrari este stabilita la 24 de luni.

Urmare a faptului ca in spatiul public au aparut o serie de informatii legate de starea prezenta a drumului, va aducem la cunostinta ca problemele semnalate vor fi remediate imediat ce vremea o va permite, iar statiile de producere a asfaltului isi vor relua activitatea”, mai precizeaza CJ Hunedoara.

Articolul precedentMODUL DE PLATA AL RCA SE VA SCHIMBA – RCA se va plati in rate. Contractul pentru RCA va putea fi suspendat. Tariful va fi revizuit la anumite polite
Articolul următorCEI MAI MULTI BANI MERG IN INFRASTRUCTURA – Judetul Bihor aloca 1,7 miliarde lei in investitiile in drumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.