40 DE STRAZI ASFALTATE – 7 milioane euro pentru cel mai amplu proiect pentru utilitatile din Orsova

40 de strazi din Orsova au fost asfaltate pana acum intr-un proiect finantat cu fonduri guvernamentale, anunta Consiliul Judetean Mehedinti. Cel mai amplu proiect pentru utilitatile din municipiul Orsova este aproape de finalizare, zilele acestea fiind asfaltata cea de-a 40-a strada.

Este vorba despre un proiect in valoare de 7 milioane euro, finantat cu fonduri guvernamentale, in cadrul PNDL 2, care a presupus reabilitarea retelei de apa potabila si reabilitarea a 42 strazi din municipiu.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a mers la Orsova, impreuna cu primarul Marius Stoica, unde s-a turnat asfalt pe strada din cartierul Gratca, o zona turistica apreciata si frecventata de cei care vor sa se bucure de frumosul peisaj pe care Dunarea il ofera.

Proiectul a cuprins strazi din tot municipiul si cel mai tarziu, in primavara anului viitor, acesta se va incheia. Ma bucur ca oamenii din Orsova sunt multumiti ca circula pe strazi cu asfalt nou, iar sistemul de apa a fost complet modernizat. Sunt utilitati de care trebuie sa beneficieze toti locuitorii judetului, iar impreuna cu echipa PSD, la nivel local si central, am reusit, in mare parte, sa ducem aceste servicii in majoritatea comunelor si oraselor. Il felicit pe primarul Marius Stoica pentru implementarea acestui proiect si ii doresc succes in atragerea de noi fonduri pentru ca oamenii sa aiba conditii bune de trai!”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

Articolul precedentMODERNIZAREA LINIILOR DE TRAMVAI INCEPE IN PRIMAVARA – Bucurestiul va avea inca 250 de tramvaie noi, luate din fonduri europene
Articolul următor235 MILIOANE EURO PENTRU DEZVOLTAREA TRANSPORTULUI METROPOLITAN – Apar ”tram-trenurile”, care vor circula pe linii feroviare electrificate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.