40 DE STRAZI DIN DROBETA TURNU SEVERIN VOR FI ASFALTATE – Strazi in lungime de 18 km vor fi asfaltate cu 43 milioane lei

Zeci de strazi din Drobeta Turnu Severin vor fi asfaltate in cadrul unui proiect finantat prin Programul Anghel Saligny, anunta Consiliul Judetean Mehedinti.

Peste 40 de strazi din Drobeta Turnu Severin vor intra in proces de modernizare, fiind vorba despre o lungime totala de 18 kilometri, 43 milioane lei fiind fonduri guvernamentale in cadrul Programului National de Investitii “Anghel Saligny”, iar 8 milioane lei, de la bugetul Primariei Drobeta Turnu Severin.

Proiectul a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa la care au participat presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu si primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Este una dintre cele mai importante investitii care se implementeaza in municipiul resedinta de judet si il felicit pe primarul Marius Screciu pentru faptul ca a obtinut aceasta finantare! Este un proiect de care vor beneficia locuitorii din cartierele aflate in proces de modernizare, zonele Alunis-Walter Maracineanu-Constructorilor, Veteranii de Razboi si Schela/Gura Vaii si pana la urma, toti locuitorii municipiului. Acest proiect completeaza celelalte investitii importante care se realizeaza pentru locuitorii municipiului, modernizarea retelelor de apa si canalizare, extinderea retelei de gaz in municipiu, un proiect pentru care contractul in valoare de peste 100 milioane lei urmeaza a fi semnat, dar si investitiile derulate de Consiliul Judetean Mehedinti in modernizarea cladirilor Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin si Bazinul de Inot. Ne-am implicat si in investitii precum modernizarea parcarilor si a locurilor de joaca pentru ca imi doresc ca municipiul Drobeta Turnu Severin sa fie un oras in care oamenii sa aiba toate conditiile pentru un trai bun!”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

Articolul precedentDRUM IMPORTANT DIN BRASOV, REABILITAT CU 68 MILIOANE LEI – DJ 132 Rupea – Homorod – Mercheasa – Jimbor – limita jud. Harghita a fost reabilitat cu fonduri PNDL
Articolul următorBANI EUROPENI PENTRU CENTURILE BEIUS SI SANMARTIN – Drumurile primesc 315 milioane lei prin FEDR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.