INTRETINEREA STRAZILOR SI TROTUARELOR DIN BRAILA COSTA 81,5 MILIOANE LEI – Primaria organizeaza o licitatie deschisa

Orasul Braila organizeaza o licitatie deschisa prin care vrea sa achizitioneze servicii pentru intretinerea curenta si periodica a strazilor, trotuarelor si aleilor din oras pana in anul 2026.

Primaria vrea sa incheie un acord cadru in acest sens, arata un anunt publicat in SEAP.

Valoarea totala estimata a contractului este de 81,57 milioane lei.

Pentru aducerea strazilor la o stare normala de exploatare, care sa asigure siguranta si confortul circulatiei, sunt necesare efectuarea unor lucrari de intretinere – L.I. (parte din acestea fiind prevazute in Ordinul NE 033/2005 – Normativ pentru intretinerea si repararea strazilor cat si in conformitate cu AND554/2002), acestea reprezentand totalitatea activitatilor de interventie ce se executa in tot timpul anului, determinate de uzura sau degradarea strazilor in conditii normale de exploatare, activitati ce au ca scop asigurarea conditiilor tehnice necesare desfasurarii circulatiei rutiere in siguranta, precum si mentinerea patrimoniului public stradal in stare permanenta de curatenie si aspect estetic corespunzator. Lucrarile de intretinere au caracter permanent, executandu-se in tot cursul anului, pe intreaga retea stradala a Municipiului Braila. Lucrarile de intretinere se clasifica astfel: – Lucrari privind siguranta circulatiei; – Lucrari privnd caile circulabile. Lucrarile necesare intretinerii curente si periodice a strazilor, trotuarelor si aleilor pietonale din Municipiul Braila in perioada 2023 -2026, sunt: I. Intretinerea imbracamintilor asfaltice cu mixtura asfaltica I.1. Intretinerea imbracamintilor asfaltice prin plombari I.2. Reabilitarea imbracamintei cu mixturi asfaltice II. Completare strat fundatie beton aditivat cu rezistenta la penetrarea de cloruri si armat, c16/20 de 20 cm, pe suprafete izolate III. Reparatii trotuare IV. Intretinere borduri V. Reparatii fisuri, rosturi si crapaturi transversale si longitudinale VI. Ridicare la cota camine/guri de scurgere existente, inclusiv prin montarea de placi beton armat, cu capac de fonta/gratar nou”, se mentioneaza in anunt.

Acordul cadru se va incheia cu maxim trei operatori fara reluarea competitiei. 

Durata acordului cadru este de trei ani.

Ofertantul trebuie sa faca dovada executarii in ultimii 5 ani calculati prin raportarea la data limita de depunere a ofertelor, de lucrari similare sau superioare din punct de vedere al complexitatii, cu cele care fac obiectul achizitiei, in valoare cumulata de minimum 5.000.000 lei fara TVA, din unul sau mai multe contracte.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 11 septembrie 2023, ora 15.00.

Articolul precedentCONTROL PE LOTUL 3 AL CENTURII DE SUD A CAPITALEI – Ministerul pune presiune pe grecii de la Aktor, desi ritmul lucrarilor este unul bun
Articolul următorINCEPUT DE AN BUN PENTRU AEROPORTUL DIN BUDAPESTA – Traficul din primele sase luni il depaseste pe cel din tot anul 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.