PODUL DE LA BONTIDA, REDAT CIRCULATIEI – Autoritatile au reparat podul special pentru Electric Castle. Reluarea circulatiei este temporara

Podul din Bontida, situate pe drumul judetean DJ 161, a fost redat circulatiei pe durata festivalului Electric Castle. Traficul rutier se desfasoara cu restrictii de circulatie, anunta Consiliul Judetean Cluj.

Consiliul Judetean anunta participantii la trafic, dar si pe cei care vor participa la festivalul Electric Castle, ca podul peste Somesul Mic dinBontida, situat pe drumul judetean DJ 161, a fost redat circulatiei”, anunta CJ Cluj.

Reluarea circulatiei este temporara, pe perioada festivalului, mai exact pana luni, 24 iulie, ora 8.00.

Imagini cu podul din Bontida pot fi urmarite aici.

Am intreprins toate demersurile necesare in vederea urgentarii finalizarii lucrarilor la acest pod, astfel innat sa fie redat circulatiei odata cu inceperea festivalului Electric Castle”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

In acest fel, intregul tronson al drumului judetean 161, care porneste din DN 1C si ajunge pana in proximitatea Castelului Banffy, este, in acest moment, pe deplin pregatit si deschis circulatiei publice chiar din prima zi a festivalului.

Traficul rutier se desfasoara, insa, cu restrictii de circulatie. Astfel, circulatia pe pod este permisa pietonilor, riveranilor si celor care detin vigneta de acces la festivalul Electric Castle, cu instituirea unei restrictii de tonaj de maxim 20 de tone.

Articolul precedentCEREREA PENTRU TRANSPORTUL INTERMODAL A CRESCUT CU 50% – Romania ar putea atrage investitii de miliarde de euro daca ar avea o retea feroviara performanta
Articolul următorPREMIERA PENTRU AUTOSTRADA UNIRII A8 – Umbrarescu castiga contractul de 1,56 miliarde de lei, fara TVA, pentru constructia sectiunii Leghin- Targu Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.