INVESTITII LA ZONA LIBERA CURTICI ARAD – Se repara drumul de acces pe platforma cu 12 milioane lei

Autoritatile repara drumul de acces pe platforma Curtici a Zonei Libere Curtici-Arad. Intra astfel in lucru drumul judetean prin care se realizeaza accesul in Zona Libera, un acces deteriorat, in acest moment, din cauza traficului crescut de autocamioane de mare tonaj.

O veste buna pentru agentii economici care isi desfasoara activitatea in Zona Libera Curtici-Arad, pe platforma din orasul Curtici. Intra in lucru drumul judetean prin care se realizeaza accesul in Zona Libera, un acces deteriorat, in acest moment, din cauza traficului crescut de autocamioane de mare tonaj”, anunta Andrei Ando, presedintele Consiliului de Administratie al Regiei Autonome Administratia Zonei Libere Curtici-Arad.

Valoarea proiectului, gestionat de Primaria Curtici, este de 12 milioane de lei.

Acest drum deserveste si Zona Libera, si terminalul intermodal dar si compania care asigura depozitarea si distribuirea a zeci de mii de autoturisme, pe toata suprafata Romaniei. Avand in vedere traficul greu intens, o parte din sosea, cea de la intrarea pe platforma Zonei Libere, s-a deteriorat. Primaria orasului Curtici a castigat un proiect cu finantare guvernamentala pentru modernizarea drumurilor judetene 709 B si 792 C, care cuprinde si aceasta portiune de acces in Zona”, a declarat Andrei Ando, presedintele Consiliului de Administratie al Regiei Autonome Administratia Zonei Libere Curtici-Arad.

In data de 15 iunie, Primaria Curtici va preda constructorului amplasamentul drumului, pentru a incepe organizarea de santier.

Articolul precedentDRUMUL EXPRES BRAILA-GALATI VA FI GATA MAI DEVREME – Umbrarescu a construit 65% din drumul de 371 milioane lei fara TVA
Articolul următorSE REABILITEAZA DN6, INTRE ALEXANDRIA SI CRAIOVA – O treime din drum este gata. Lucrarile vor fi finalizate in acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.