OFERTE PENTRU STUDIILE DE FEZABILITATE A PATRU PASAJE – Doua oferte au fost depuse pentru pasajele care vor elimina blocajele din trafic pe drumuri importante

A avut loc depunerea ofertelor pentru atribuirea celor patru contracte de servicii de elaborare a studiului de fezabilitate si proiect pentru autorizarea lucrarilor de construire pentru realizarea a patru pasaje. Proiectele au ca scop cresterea capacitatii de transport si eliminarea blocajelor de trafic, asigurand un grad ridicat de siguranta a traficului rutier pe respectivele sectoare de drum.

Pe 25 mai 2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru atribuirea celor 4 contracte de servicii ,,Elaborare studiu de fezabilitate si proiect pentru autorizarea lucrarilor de construire pentru realizarea obiectivelor de investitii”:

Lot 1: Intersectie denivelata Centura Bucuresti cu localitatile Dragomiresti si Chiajna;

Lot 2: Pasaj rutier denivelat la intersectia DN1, km. 61+900 cu DJ129;

Lot 3: Pasaj rutier denivelat la intersectia DN2A, km. 62+700 cu DN2C, km. 81+150 (Slobozia);

Lot 4: Pasaj rutier denivelat la intersectia DN12, km. 26+650 cu trecere la nivel cu calea ferata M400 – Malnas.

Pana la termenul limita de depunere au depus oferte pentru fiecare dintre cele 4 loturi urmatorii ofertanti:

1. Asocierea Infranova Solutii Tehnice In Constructii SRL – Irimat Cons SRL (Romania);

2. TQM Management SRL (Romania)

Durata fiecarui contract de proiectare este de 180 de zile, din care 120 de zile pentru realizarea studiilor de fezabilitate si 60 de zile pentru proiectele pentru autorizarea lucrarilor de construire, anunta CNAIR.

Sursa de finantare pentru Contractele de prestari servicii de proiectare va fi asigurata din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Comisia de evaluare va analiza ofertele in conformitate cu prevederile documentatiilor de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Articolul precedentDRUMUL EXPRES ARAD-ORADEA, IN CONSULTARE PUBLICA PENTRU ACORD DE MEDIU – Licitatia pentru alegerea constructorilor ar putea fi lansata in august
Articolul următorS-A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU METROUL DIN CLUJ – Contractul pentru cei 21 km de metrou se ridica la 9 miliarde lei fara TVA. Metroul nu va avea mecanic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.