AVEM UN CASTIGATOR AL STUDIULUI DE FEZABILITATE PETRU LOTUL 3 DIN FILIASI-LUGOJ – Oferta Egis, desemnata castigatoare pentru contractual de 21,77 milioane de lei, fara TVA

Ultimul lot al al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj are proiectant desemnat.

A fost finalizata reevaluarea ofertelor pentru contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate al lotului 3 (Domasnea-Caransebes) al Drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj.

Oferta declarata castigatoare este cea depusa de catre Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – PRIMACONS GROUP SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – ECO GEODRUM SRL, la o valoare de 21,77 milioane de lei, fara TVA.

Durata contractului este de 24 de luni, din care 22 de luni alocate elaborarii studiului de fezabilitate.

Acest contract este premergator constructiei lotul 3 (cu o lungime estimata de 45 de km) al Drumului de mare viteza Filiasi – Lugoj care va imbunatati atat reteaua nationala de transport rutier cat si conditiile de circulatie in zona.

Dupa reevaluarea ofertelor pentru contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate al Lotului 3 (Domasnea-Caransebes) al acestui drum de mare viteza, CNAIR a desemnat astazi castigatoare oferta unei Asocieri de firme romano-franceze. Finantarea este asigurata prin Programul Transport si are o valoare de 21,77 milioane de lei (fara TVA). Durata alocata efectiv elaborarii studiului de fezabilitate este de 22 de luni”, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Astfel, vineri, 31 martie 2023, ca urmare a finalizarii procesului de reevaluare a ofertelor in conformitate cu dispozitiile Deciziei Civile nr. 7/2023, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti in data de 02.02.2023 si ale Deciziilor CNSC nr. 2778/C1/2849, 2851/29.12.2022, au fost transmise comunicarile de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului avand ca obiect „Elaborare Studiu de Fezabilitate DRUM DE MARE VITEZA DOMASNEA – CARANSEBES”, fiind astfel finalizat procesul de evaluare si pentru ultima procedura de achizitie publica din cadrul obiectivului de investitii Drum de mare viteza FILIASI – LUGOJ.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii.

Dupa finalizarea acestui contract va fi lansata in licitatie documentatia necesara constructiei Lotului 3 (45 de km) al Drumului de mare viteza Filiasi – Lugoj.

Drumul de mare viteza Filiasi-Lugoj (aproximativ 230 km) este impartit in 4 loturi:

– Lotul 1 (Filiasi – Drobeta Turnu Severin): 70 km. Constructorul a fost desemnat in 13 februarie 2023.

– Lotul 2 (Drobeta Turnu Severin – Domasnea): 65 km. Constructorul a fost desemnat in 28 februarie 2023.

– Lotul 3(Domasnea – Caransebes): 45 km. Constructorul a fost desemnat in 31 martie 2023.

– Lotul 4 (Caransebes – Lugoj): 50 km. Constructorul a fost desemnat in 28 februarie 2023.

Articolul precedentPODUL GRANT DIN BUCURESTI VA FI REABILITAT – BOG`ART SRL castiga un contract de 54,3 milioane de lei
Articolul următorCU METROUL PANA IN JILAVA – Presedintele Consiliului de Administratie al Metrorex Mihai Barbu: „Dezvoltam parteneriate cu UAT-urile. Se doreste prelungirea liniei de metrou pana la Jilava”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.