TRANSPORT ECOLOGIC IN BRASOV – Primaria obtine finantare prin PNRR pentru achizitia a 50 de autobuze electrice

Primaria din Brasov a obtinut o noua finantare prin PNRR pentru achizitia de autobuze electrice. Municipalitatea va cumpara alte 50 de autobuze, iar finantarea e de 24.300.000 de euro plus TVA.

Pe langa cele 50 de autobuze, finantarea pe care a obtinut-o acum include si statiile de incarcare (18 de incarcare rapida si 50 de incarcare lenta).

Mai putine gaze de esapament in oras. Am obtinut o noua finantare prin PNRR pentru achizitia de autobuze electrice. E vorba de alte 50 de autobuze, iar finantarea e de 24.300.000 de euro + TVA”, spune primarul din Brasov, Aleen Coliban.

In decembrie 2022 primarul a semnat un alt contract prin PNRR pentru 23 de autobuze electrice.

Ajungem, asadar, la o flota de peste 200 de autobuze prietenoase cu mediu si ne consolidam pozitia de lider national in privinta transportului public electric. Perspectivele sunt bune. In curand, vom inlocui cea mai mare parte dintre autobuzele Menarini (Euro 6)”, adauga edilul.

Articolul precedentO NOUA FRONTIERA LA GRANITA ROMANIEI – Punctul de Trecere a Frontierea Racovat – Diakivti, redeschis dupa 12 ani
Articolul următorINVESTITII DE MILIARDE IN CALEA FERATA – Certificat de urbanism pentru modernizarea caii ferate Arad-Caransebes-Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.