CONSTRUCTOR PENTRU CENTURA BEIUS – Asocierea condusa de Drum Asfalt castiga contract de 269 milioane lei, fara TVA

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor (CNSC) a publicat decizia prin care respinge contestatia depusa la solutia comisiei de evaluare din cadrul licitatiei pentru Centura Beius.

Astfel, in urma evaluarii celor cinci oferte, a fost declarata castigatoare oferta depusa de asocierea Drum Asfalt (leader), Ilgaz Insaat Ticaret Anonim Sirketi, Obras Publicas y Regadios, OPR Asfalt.

Valoarea ofertei castigatoare este de 269.464.711,29 lei, fara TVA.

Durata de executie a lucrarilor la proiectul de investitie „Varianta ocolitoare a Municipiului Beius” este, potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, de 18 luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.

Din pacate, procedura de licitatie s-a lungit foarte mult din cauza contestatiilor, de la prima adjudecare din iunie pana astazi. Ma bucur ca, in sfarsit, suntem in masura sa semnam contractul. Ne propunem ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa semnam contractul cu firma castigatoare, iar dupa ce aceasta constituie garantia de participare, sa dam ordinul de incepere a lucrarilor, cel mai tarziu la jumatatea lunii februarie”, a declarat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Lungimea traseului este de 7,33 de kilometri. Soseaua va avea doua benzi de circulatie, cate una pe sens, iar profilul transversal cuprinde urmatoarele caracterisitici: latimea partii carosabile – 7 metri + supralargiri, latimea benzii de incadrare – 2 x 0,75 metri, latimea acostamentului – 2 x1,70 metri.

Proiectul tehnic pentru Centura Beius este realizat si se va trece direct la executia lucrarilor, care presupun construirea a 2 viaducte si 3 pasaje supraterane si lucrari in albia Crisului Negru.

Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational de Infrastructura Mare 2014 – 2020, prin parteneriatul cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Articolul precedentCFR REPARA LINIA DE CALE FERATA BANITA-MERISOR-CRIVADIA – Compania investeste 52 milioane lei
Articolul următorDRUM DE MARE VITEZA INTRE BAIA MARE SI BISTRITA – CNAIR a semnat contractele de 21 milioane lei pentru studiile de fezabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.