LUCRARI PE DRUMUL JUDETEAN 109Z – Noul drum judetean 109Z face legatura intre drumurile judetene 109D si 161K

Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrari de intretinere pe drumul judetean 109Z Coasta (DJ 109D) – Tauseni – DJ 161K.

Sunt prevazute, astfel, lucrari de intretinere specifice drumurilor pietruite constand in reprofilarea drumului cu cilindrare si adaos de piatra sparta, aducerea la profil a acostamentelor si alte lucrari de intretinere a platformei drumului.

Lucrarile de intretinere vizeaza un sector in lungime de aproape 5 kilometri, situat intre pozitiile kilometrice 0+000 si 4+765.

Consiliul Judetean Cluj a demarat o serie de lucrari de intretinere curenta si periodica pe drumul judetean 109Z Coasta (DJ 109D) – Tauseni – DJ 161K, cel mai recent drum preluat in administrare de Consiliul Judetean Cluj”, anunta CJ Cluj.

Noul drum judetean 109Z asigura legatura intre drumurile judetene 109D si 161K, prin localitatile Coasta si Tauseni.

Dorim sa imbunatatim, atat timp cat conditiile meteorologice permit acest lucru, conditiile de circulatie pe toate drumurile aflate in administrare, cu atat maim ult pe cele preluate recent, mai exact in cursul acestui an. Cat timp vremea ne va permite, vom continua sa intervenim pe cat mai multe drumuri judetene”, spune Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Articolul precedentCRESTE PRODUCTIA DE MASINI IN ROMANIA – In Romania s-au produs peste 473.000 de masini in acest an
Articolul următorPROIECTUL DRUMULUI EXPRES ARAD-ORADEA FACE UN PAS INAINTE – A fost aprobat studiul de fezabilitate, investitia este estimata la 1,54 miliarde euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.