SASE OFERTE PENTRU TRONSONUL 4 DIN AUTOSTRADA SIBIU-FAGARAS – Constructori din Romania, Turcia, Georgia si Ucraina concureaza pentru contractul de 1,16 miliarde de lei, fara TVA

Sase oferte au fost depuse pentru proiectarea si executia Tronsonului 4 al Autostrazii Sibiu-Fagaras. Constructori si proiectanti din Romania, Turcia, Georgia si Ucraina au inaintat oferte pentru Tronsonul de 16,26 km dintre Sambata de Sus, Municipiul Fagaras si Drumul de legatura cu DN1.

Tronsonul a carei constructie are o valoare estimata de 1,16 miliarde de lei, fara TVA, se va desfasura intre localitatile Sambata de Sus (DJ 105B)- Municipiul Fagaras si Drumul de legatura cu DN1.

Sectorul de Autostrada Sibiu – Fagaras (68 km), finantat prin fonduri europene, are o importanta majora in desfasurarea traficului deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la reteaua de transport europeana TENT – Comprehensive”, spune directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Antreprenorii care vor castiga contractul de 1,16 miliarde de lei vor avea la dispozitie maximum 48 de luni (12 luni proiectare, 36 de luni executie) pentru finalizarea lucrarilor.

Autostrada Sibiu – Fagaras (68 km), a carei constructie urmeaza sa fie finantata din fonduri europene, va asigura accesul pe reteaua de transport europeana TENT – Comprehensive.

6 oferte pentru proiectarea si executia tronsonului 4 al Autostrazii Sibiu – Fagaras. Marti, 29.11.2022, s-au depus 6 oferte pentru contractul de proiectare si executie “Autostrada Sibiu – Fagaras, Tronsonul 4: km 51+785-km 68+050 care se desfasoara intre localitatile Sambata de Sus (DJ 105B) – Municipiul Fagaras si Drum de legatura cu DN1, km 0+000-5+650”. Pana la termenul limita au depus oferte urmatorii antreprenori:

1.         Asocierea AUTOMAGISTRAL – PIVDEN SRL – ROSTDORSTROY SRL (Ucraina)

2.         Asocierea S.C. BOG’ART S.R.L. – SC CONI SRL – SC TOHME CONTRACTING LLC – S.C. RIA DESIGN CONSULTING SRL (Romania – Georgia)

3.         IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

4.         Asocierea MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET AS – YAPI MERKEZI INSAAT VE SANAYI AS (Turcia)

5.         MAPA INSAAT VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

6.         Asocierea SC STRABAG SRL – SC GEIGER TRANSILVANIA SRL (Romania)”, arata CNAIR.

Tronsonul 4 are o lungime de 16,26 km si ovaloare estimata a contractului de 1.163.869.292,05 lei, fara TVA.

Perioada de proiectare si executie a contractului va fi de 48 de luni din care, 12 de luni perioada de proiectare si 36 de luni perioada de executie a lucrarilor, iar perioada de garantie a lucrarilor va fi de minim 5 ani, aceasta putand fi majorata de ofertanti pana la maxim 10 ani.

Autostrada Sibiu – Fagaras are o importanta majora in desfasurarea traficului pe directia Coridorului IV Pan European, deoarece face parte dintr-un proiect mai amplu de conectivitate a infrastructurii rutiere la reteaua de transport europeana TENT – Comprehensive si anume intercoridorul Moldova – Transilvania.

In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele in conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Articolul precedentCFR SEMNEAZA INCA UN CONTRACT DE MILIARDE PRIN PNRR – Infrastructura feroviara dintre Lugoj si Timisoara Est va fi modernizata cu 1,91 miliarde lei.
Articolul următorREPARATII PE CALEA FERATA DIN CLUJ, IASI SI GALATI – CFR aloca 105,5 milioane lei pentru lucrari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.