DRUMUL JUDETEAN 161E HABADOC-BUZA-FELDIOARA A FOST MODERNIZAT – Lucrarile s-au intins pe 17 km

Lucrarile de asfaltare pe drumul judetean 161E Habadoc-Buza-Feldioara au fost finalizate. In cadrul lucrarilor de intretinere desfasurate pe drumul judetean 161E Habadoc (DJ 172A) – Buza – Feldioara – DJ 161F, Consiliul Judetean Cluj a finalizat asfaltarea unui tronson in lungime de 5,5 kilometri. Este vorba, mai exact, despre sectorul cuprins intre pozitiile kilometrice 8+000 si 13+500, inclusiv in interiorul localitatii Buza.

In ansamblu, lucrarile de intretinere vizeaza un sector in lungime de peste 17 kilometri, situat intre km 8+000 si km 25+024.

Lucrarile recent finalizate vor contribui, fara indoiala, la imbunatatirea conditiilor de circulatie si la cresterea calitatii vietii cetatenilor din aceasta zona. Drumul judetean 161E asigura o buna legatura cu drumul judetean 109C si, mai departe, pe directiile Gherla, respective drumul national DN16”, afirma Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Anterior asfaltarii au fost executate operatiuni constand in plombari cu imbracaminte asfaltica, tratarea burdusirilor si a tasarilor, taierea de acostamente, lucrari de asigurare a scurgerii apelor prin executia de santuri, curatarea santurilor si a rigolelor, taierea vegetatiei si a lastarisului din vecinatatea platformei drumului, inlocuirea de podete, refacerea timpanelor si a camerelor de cadere.

Pentru completa finalizare a investitiei, in perioada urmatoare vor mai fi efectuate lucrari de reprofilare a drumurilor laterale cu cilindrare si adaos de material, realizare de acostamente precum si lucrari de marcaje rutiere”, mai arata CJ Cluj.

Articolul precedentBLUE AIR VA FI EXECUTATA SILIT – Compania nu si-a platit datoriile. Ministerul Finantelor intervine in scandal
Articolul următorTRONSONUL 3 AL LINIEI DE CALE FERATA SIMERIA-GURASADA A AJUNS LA 70% – Aproape 41 km de infrastructura feroviara, linie dubla, vor fi modernizati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.