LUCRARI PE DRUMURILE DIN ARAD – Drumul judetean care face legatura intre DN7 si DJ 682C se modernizeaza

Autoritatile din judetul Arad vor sa modernizeze drumul judetean care asigura legatura intre DN7 si DJ 682C (Vladimirescu-Horia), prin fostul combinat chimic din comuna Vladimirescu, cu o lungime de de 3,366 km.

Astazi, pentru a realiza un drum modern, in conformitate cu actualele cerinte de trafic, demaram procedurile necesare exproprierii unor suprafete de teren, insumand 10.727 metri patrati”, spune Razvan Cadar, vicepresedinte la Consiliul Judetean Arad.

Prin modernizarea acestui drum va fi scos traficul de tranzit din localitatea Vladimirescu, spre Horia, iar de acolo, printr-o alta investitie pe care Consiliul Judetean doreste sa o realizeze, se va construi un alt segment de drum, care va face legatura cu Zimandcuz si Sofronea, cu DN 79 – Arad-Oradea –, dar si cu drumul expres, tot pe relatia Arad-Oradea.

De asemenea, centura localitatii Vladimirescu va fi completata de cealalta centura, a municipiului Arad, astfel incat, dupa ce se vor finaliza aceste proiecte, va fi deviat intregul trafic greu sau de tranzit din localitatea Vladimirescu.

Articolul precedentLUCRARI PE 18 DRUMURI JUDETENE DIN CLUJ – Autoritatile cer mobilizare ”la maxim”
Articolul următorAEROPORTUL DIN CRAIOVA SE MPDERNIZEAZA – A fost emisa autorizatia de constructie. Aeroportul va avea un nou terminal de pasageri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.