CLUJUL REABILITEAZA 484 KM DE DRUMURI JUDETENE – Antrepriza de Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA castiga contracte de 145 milioane lei

Consiliul Judetean Cluj anunta ca au fost semnate acordurile cadru pentru intretinerea drumurilor judetene pe loturile 1 – zona Huedin si 3 – zona Turda.

Ofertantul declarat castigator, pentru ambele loturi, este Antrepriza de Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA, cu o valoare financiara de 73.804.294 lei pentru reabilitarea drumurilor judetene din zona Huedin, respectiv de 71.578.787 lei pentru cele din zona Turda-Campia Turzii.

Consiliul Judetean Cluj a semnat miercuri, 3 august 2022, acordurile cadru privind executia lucrarilor de intretinere, pe timp de vara, a drumurilor judetene din zona Huedin – Lot 1 si zona Turda – Lot 3”, anunta CJ Cluj.

Sunt vizate, in total, un numar de 30 de drumuri judetene, cu o lungime totala cumulata de 483,727 km.

In baza acordurilor cadru incheiate pe o perioada de patru ani, principalele activitati ce urmeaza a fi desfasurate de catre firma castigatoare sunt: asternerea de covor asfaltic, intretinerea partii carosabile si a acostamentelor, reprofilarea drumului, intretinerea podurilor si podetelor, curatarea santurilor si a rigolelor, taierea vegetatiei, semnalizare rutiera, etc.

In perioada urmatoare, vom proceda la incheierea contractelor subsecvente de executie a lucrarilor, astfel incat, in final, toti cei aproximativ 484 de km de drum judetean sa fie reabilitati. In paralel, depunem eforturi pentru finalizarea licitatiilor si pe celelalte trei loturi, aferente zonelor Gherla, Dej si Cluj-Napoca. Planul nostru, extrem de ambitios, este acela de a asfalta toate drumurile si sectoarele de drumuri judetene care nu dispun, in acest moment, de un strat de asfalt”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Articolul precedentTRANSPORTATORII FAC PROFIT IN ROMANIA – Creste si cantitatea de marfuri transportata
Articolul următorLICITATIILE PENTRU 3 DIN CELE 4 TRONSOANE ALE AUTOSTRAZII SIBIU-FAGARAS AU FOST PUBLICATE IN SEAP– Ce conditii trebuie sa indeplineasca ofertantii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.