TREI DRUMURI DIN ARAD VOR FI MODERNIZATE – Judetul Arad are 800 de km de  drumuri judetene reabilitate

Consiliul Judetean Arad a obtinut 110 milioane de lei prin Programul Anghel Saligny, 10% din totalul finantarii alocate intregului judet, anunta Iustin Cionca, presedintele CJ Arad.

Cu acesti bani vor fi modernizate inca trei drumuri judetene majore si judetul ajunge la 800 km drumuri judetene modernizate/reabilitate, incepand cu anul 2016:

– DJ 792E km 3+700-15+000 Dieci-Dezna;

– DJ 572 km 102+500-128+519 limita Jud. Timis-Lipova;

– Modernizare DJ 709A km 0+000-3+200, 3+850-12+200 Masca-Maderat-Araneag!

Suma alocata in total judetului Arad este de 1,1 miliarde lei.

Continuam sa dezvoltam Aradul!”, spune Cionca.

De asemenea, in parteneriat cu Consiliul Judetean, Compania de Apa Arad va investi pentru imbunatatirea serviciului de furnizare a apei potabile in tot judetul Arad.

La Gospodaria de Apa Bocsig, se intentioneaza marirea capacitatilor de captare, tratare, inmagazinare, pompare si distributie apa potabila. Zona se afla in plina dezvoltare si apar tot mai multe solicitari de bransamente la sistemul de alimentare cu apa, astfel ca, marirea acestor capacitati este mai mult decat necesara.

Compania de Apa Arad intentioneaza realizarea unor foraje noi pentru cresterea capacitatii de captare. De asemenea, in zona Uzinei de Apa Bocsig se va realiza inca un rezervor de inmagazinare, de capacitate 500 metri cubi.

Investitia se va realiza in pateneriat cu Consiliul Judetean Arad care va sprijini Compania de Apa Arad cu achizitionarea terenului pentru amplasarea rezervorului.

Toate aceste investitii vor duce la imbunatatirea considerabila a serviciului de furnizare a apei potabile in zona”, mai spune presedintele CJ Arad.

Articolul precedentACHIZITIA A 16 LOCOMOTIVE ELECTRICE, AVIZATA – Licitatia va fi organizata de Autoritatea pentru Reforma Feroviara
Articolul următorDN 73A VA FI REABILITAT – Ministerul Transporturilor va pregati o investitie de 353 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.