LUCRARI LA AERODROMUL CIOCA – Zona va fi transformata pentru organizarea de evenimente

Consiliul Judetean Timis anunta transformari la Aerodromul Cioca.

Modificari si investitii importante sunt preconizate in viitorul apropiat la Aerodromul Cioca, unde vor fi organizate evenimente de mare impact pentru public. Pentru aceasta, se pregateste zona festivaliera, prin nivelarea si tasarea terenului, crearea aleilor de acces si pietruirea drumurilor destinate autovehiculelor, activitati de care se ocupa Directia de Prestari Servicii a CJ Timis”, arata Consiliul Judetean.

De altfel, intreaga zona va fi supusa unor ample modernizari si transformari, care presupun reabilitarea cladirilor, instalatii de balizaj, platforma heliport, marcaje pista, sistem de monitorizare si iluminare, precum si o scoala de pilotaj de drone.

Reprezentantii CJ Timis spun ca o atractie deosebita o va constitui achizitionarea unui ”HANGair”, o structura care se monteza in scurt timp si poate adaposti mii de participanti la evenimentele care vor urma, indesebi cele din cadrul programului „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii”.

Pe de alta parte, odata cu preluarea cladirilor de la Primaria Timisoara, Consiliul Judetean Timis vine si in sprijinul amatorilor de activitati aeronautice, urmand ca in plenul din aceasta luna sa fie aprobate noile tarife pentru serviciile din incinta aerodromului.

Articolul precedentNOI TRASEE MONTANE OMOLOGATE IN CLUJ SI BIHOR – Acestea sunt in zonele Baisoara – Muntele Mare, Muntii Gilaului si Vadu Crisului
Articolul următorCRESTE TRAFICUL DE MARFURI LA GRANITA DE NORD A ROMANIEI – Doua noi puncte de trecere a frontierei vor fi deschise, la Racovat si Vicovul de Sus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.