PROIECTE IMPORTANTE DE INFRASTRUCTURA, APROBATE – Consiliul tehnico-economic al Ministerului Transporturilor a avizat trei proiecte din Ilfov de 25 milioane lei

Trei proiecte importante pentru locuitorii din Ilfov au fost avizate in consiliul tehnico-economic al Ministerului Transporturilor, anunta secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu.

Acestea sunt:

  • Amenajarea unui punct de intoarcere pe DN2 la iesirea din localitatea Afumati spre Urziceni. Este vorba despre o investitie de 6,3 milioane de lei cu TVA.
  • Amenajare sens giratoriu la intersectia DN6 cu DJ 401A, in orasul Bragadiru. Valoarea estimata a investitiei este de 11,9 milioane de lei cu TVA.
  • Amenajare sens giratoriu la intersectia DN6 cu strazile Podisor si Scolii, in localitatea Cornetu. Investitia prevazuta pentru acest proiect este de 6,9 milioane de lei cu TVA.

De asemenea, continua montarea grinzilor pe prima deschidere a pasajului principal al A0 peste Autostrada Soarelui (A2), mai spune Scriosteanu.

Montarea grinzilor metalice la nodul rutier de pe Lotul I al A0 Sud a inceput la data de 25 februarie 2022. Pasajul are 19 deschideri, iar cele 3 de pe zona centrala sunt metalice. Acest nod va fi printre cele mai mari noduri rutiere construite in Romania.

Ordinul de incepere a lucrarilor pe Lotul I al A0 Sud a fost dat la data de 15 februarie 2021.

Lotul I din Autostrada Bucurestiului – A0 Sud are o lungime de 16,9 km, intre Berceni si A2, constructorul desemnat este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.S, iar valoarea contractului este de 830,6 milioane de lei. Lucrarile sunt executate in localitatile: Vidra, Berceni, Popesti – Leordeni, Glina si Cernica.

Articolul precedent40 DE AUTOBUZE ECOLOGICE PUSE IN CIRCULATIE IN SIBIU – Pentru cumpararea biletelor se vor utiliza carduri de calatorie contactless
Articolul următorAJUTOR DE STAT PENTRU TAROM – Compania de stat, despagubita cu 1,9 milioane de euro pentru pagubele suferite in pandemie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.