BRAILA CUMPARA AUTOBUZE ELECTRICE DE 13,77 MILIOANE LEI – Un autobuz va costa 2,3 milioane euro. Autonomia autobuzelor electrice va fi de minim 350 km

Primaria Braila vrea sa cumpere sase autobuze electrice pentru transportul public si organizeaza o licitatie electrica in valoare de 13,77 milioane lei. Asta inseamna ca fiecare autobuz va costa 2,3 milioane euro cu aproximatie.

Durata contractului este de 11 luni.

Contractul de furnizare va avea ca obiect principal furnizarea a 6 autobuze electrice in cadrul proiectului “Modernizare transport electric soseaua Baldovinesti”. Aceste 6 autobuze vor fi destinate transportului public de calatori in Municipiul Braila, pe traseul care include obiectivul de investitii al proiectului”, arata un anunt al primariei publicat pe SEAP.

Autoritatea contractanta va raspunde solicitarilor de clarificari transmise in termen cu 11 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Autonomia autobuzelor electrice va fi de minim 350 km in conditiile in care functioneaza sistemul de incalzire sau climatizare (dupa caz) la capacitatea maxima de utilizare a instalatiei de incalzire/climatizare si incarcare maxima de pasageri.

Ofertele care nu respecta cerinta minima a caietului de sarcini vor fi declarate neconforme.

Conform caietului de sarcini, garantia functionarii autobuzelor electrice: minimum 500.000 km sau 5 ani (care conditie se indeplineste prima). Ofertele care nu respecta cerinta minima a caietului de sarcini, vor fi declarate neconforme. Garantia se refera la autobuzul electric in ansmablu si la toate componentele acestuia. Numarul minim de ani pentru garantia extinsa care va fi punctata este 1 an sau 100.000 km, an suplimentar perioadei de garantie obligatorie, iar numarul maxim este de 5 ani sau 500.000 km, suplimentar perioadei de garantiei obligatorie.

Consumul de energie electrica (KW/h) este un indice de performanta definitoriu al vehiculului, arata anuntul.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 5 aprilie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.