CFR CALATORI DA STARTUL LA REDUCERI – Azi incep “Trenurile Zapezii”, cu bilete mai ieftine cu 25%

CFR Calatori are de azi o noua oferta, “Trenurile Zapezii”, care va avea loc pana pe 28 februarie. Compania dareduceride 25% la trenurile InterRegio CFR Calatori care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi.

Iubitorii sporturilor de iarna, si nu numai, pot profita in perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta “Trenurile Zapezii” disponibila la trenurile InterRegio CFR Calatori care circula spre si dinspre cele mai cautate statiuni montane pentru schi. “Trenurile Zapezii” reprezinta o alternativa rapida si verde la aglomeratia din trafic in special pe Valea Prahovei, datorita duratei scurte a calatoriei cu trenurile InterRegio CFR Calatori din Capitala”, anunta CFR Calatori.

Tariful de rezervare a locului este de 3,90 lei/loc si se plateste integral.

Reducerile tarifare se acorda astfel:

  • 25% din tariful de transport, de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinatie una din statiile de cale ferata: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov. Astfel, se evita aglomeratia din trafic de pe Valea Prahovei si se ajunge direct in statiuni, in mai putin de 2 ore si jumatate chiar si la Brasov daca se porneste din Bucuresti.
  • 25% din tariful de transport, de luni pana joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinatie una din statiile de cale ferata: Vatra Dornei, Vatra Dornei Bai hc.

De exemplu, pretul biletului cu aceasta oferta pe ruta Bucuresti – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai putin fata de pretul intreg, pentru ruta Constanta – Brasov pretul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai putin fata de pretul intreg, iar pentru ruta Bucuresti Nord –Vatra Dornei pretul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai putin fata de tariful intreg.

Purtarea mastii de protectie la bordul trenurilor CFR Calatori este obligatorie pe toata durata calatoriei.

Inainte de calatorie, compania le recomanda tuturor pasagerilor sa se asigure ca au achizitionat bilet pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare.

Articolul precedentCNAIR PUBLICA DIAGRAMA GANTT – Ministrul Sorin Grindeanu vrea sa urmareasca evolutia marilor proiecte de infrastructura. Coridoarele 4 si 9 sunt o prioritate, la fel ca si A8, Autostrada Bucuresti-Bacau si Magistrala 6
Articolul următorDACIA LANSEAZA IN ROMANIA SERIA LIMITATA A DUSTER EXTREME – Masina poate fi deja comandata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.