LUCRARI LA GARILE FETESTI SI CIULNITA – CFR lanseaza licitatie de 5 milioane lei, fara TVA

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a lansat o licitatie deschisa, de 5 milioane lei fara TVA, prin care achizitioneaza servicii de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor aferente obiectivului de investitii „Lucrari in statiile de cale ferata Fetesti si Ciulnita”.

Valoarea estimata a contractului este de 4.992.516,79 lei fara TVA, cu finantare din Fonduri de Coeziune si de la bugetul de stat.

Anuntul de participare la licitatia deschisa şi documentatiile de atribuire sunt disponibile in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este 8 februarie 2022.

Durata totala estimata a serviciilor este de 84 de luni, care este calculata luandu-se in considerare: durata estimata de proiectare si executie a lucrarilor – 24 luni si perioada de garantie si notificare a defectiunilor – 60 luni.

Contractantul/supervizorul va urmari ca proiectul tehnic sa fie elaborat conform regulamentelor legale in vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016, privind etapele de elaborare şi continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, cu modificarile ulterioare.

In cadrul serviciului de consultanta si supervizare in domeniul managementului executiei şi pentru verificarea executiei lucrarilor de constructii si instalatii aferente investitiei „Lucrari in statiile C.F. Fetesti si Ciulnita, de pe linia de cale ferata Bucuresti – Constanta”, contractantul va desfaşura activitati de coordonare, consultanta si supervizare.

Articolul precedentTRANSPORTUL AERIAN ESTE INCA PE PIERDERE – Companiile aeriene europene au inregistrat in 2021 pierderi de 18,5 miliarde de euro
Articolul următorSE CONSTRUIESTE O NOUA SOSEA – Drumul de legatura intre Oradea si comuna Sanmartin va costa peste 220 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.