LUCRARILE LA PASAJUL DOMNESTI SE OPRESC – Constructorul ia pauza de sarbatori

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, anunta ca lucrarile la Pasajul Domnesti se intrerup pana anul viitor. Astfel, oficialul a precizat caactivitatea pe santier va fi intrerupta incepand de miercuri si pana pe 9 ianuarie 2022.

Astazi am fost pe santierul pasajului Domnesti sa le multumesc oamenilor pentru efortul din acest an si sa le urez sarbatori cu bine, armonie si bucurie in familie. Activitatea pe santier va fi intrerupta pana pe 9 ianuarie 2022”, anunta secretarul de stat.

Pasajul Domnesti – giratoriu suspendat are o lungime de 536 metri si costa 91,5 milioane lei.

Constructor este Straco Grup – Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, lucrare preluata de subcontractorul Tracon.

Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in 2018. Lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje. Odata cu intrarea in insolventa a constructorului principal Straco, lucrarile au fost preluate de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni (proiectare si executie).

Cinci pasaje sunt in lucru pe Centura Capitalei: Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei). Toate ar trebui finalizate pana la finalul lui 2022.

Articolul precedentAUTOSTRADA NEMTEASCA, DATA IN TRAFIC – Drumul care face legatura intre DN5 si Vama Giurgiu a fost deschis circulatiei
Articolul următorCALE FERATA SPRE AEROPORTUL DIN BRASOV LUNGA DE 21,5 KM – Ministerul pregateste proiectul de peste 739 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.