O CUNOSCUTA COMPANIE ROMANEASCA INTRA PE PIATA MASINILOR ELECTRICE – Noul model va fi expus pe 16 decembrie

Visual Fan, compania romaneasca ce detine brandul de dispozitive electronice Allview, controlata de Lucian Peticila, intra pe piata automobilelor electrice. Primul model de masina va fi prezentat in cadrul evenimentului de lansare, ce va avea loc in data de 16 decembrie 2021, la showroom-ul Brady Auto Center, care reprezinta primul dealer al companiei Visual EV SRL. Noul model va fi expus in cadrul showroom-ului Brady Auto Center din Bucuresti, incepand cu data lansarii.

Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, anunta intrarea pe o noua piata, cea a masinilor electrice. In ultimii ani, industria IT a cunoscut un grad de dezvoltare si inovare din ce in ce mai accentuat, fapt constatat si in cadrul industriei auto. Tot mai multe companii din domeniul tehnologiei s-au indreptat spre piata masinilor electrice, iar pe de alta parte, industria auto a manifestat o tendinta de electrificare accentuata, masinile devenind din ce in ce mai automatizate si tehnologizate„, arata un anunt publicat pe Bursa de Valori Bucuresti.

Demararea acestui proiect se va realiza prin deschiderea unei companii noi, ce va avea ca obiect de activitate principal distributia de masini electrice – Visual EV SRL – si al carei capital este detinut in proportie de 95% de catre Visual Fan.

Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim sa fim parte inca la inceput din tranzitia catre o mobilitate mai curata si mai durabila, dintr-un viitor sustenabil, in care calitatea aerului va conta tot mai mult. In cei aproape 20 de ani de activitate, compania Visual Fan a anticipat tendintele si a inteles nevoile consumatorilor, venind in intampinarea acestora cu produse adaptate solicitarilor primite din piata. In prezent, ne confruntam cu aceasta tendinta de deplasare a companiilor din tehnologie catre industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare si tehnologizare a autovehiculelor. In plus, tendinta de electrificare este tot mai accentuata, iar din aceste motive ne-am propus sa venim in sprijinul utilizatorilor si potentialilor utilizatoride autovehicule electrice cu modele de masini sigure, ce ofera un confort sporit datorita optiunilor integrate si autonomiei crescute, dar si costurilor de mentenanta cat mai mici. In viitor, dorim sa ne aducem aportul pe aceasta piata si in industria masinilor electrice”, a declarat Lucian Peticila – CEO Visual Fan SA si Visual EV SRL.

Visual Fan a inregistrat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri de aproape 80 milioane de lei (16 milioane de euro), in crestere cu 36%, dupa ce vanzarile diviziei IT&C au crescut cu 64%.

Pentru anul 2022, strategia de dezvoltare a companiei pune accentul pe extinderea pe pietele externe, dar si cresterea continua a portofoliului de produse, urmand trendul pietei. Pentru sustinerea planurilor de dezvoltare, se au in vedere investitii in departamentul R&D, pentru a creste capacitatile de dezvoltare hardware si software in-house.

Articolul precedentTURCII CASTIGA LOTUL 3 DIN SECTORUL NORD AL AUTOSTRAZII DE CENTURA BUCURESTI A0 – Contractul de 413,6 milioane lei fara TVA a fost atribuit firmei IC IÇTAŞ INŞAAT SANAYI VE TICARET A.Ş.
Articolul următorPASAJ RUTIER IN AZUGA PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI DE PE VALEA PRAHOVEI- Un singur imobil va fi expropriat cu 78.500 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.