NOUTATI IN ORARUL DE VARA 2022 – Blue Air lanseaza 10 rute noi din Bucuresti, Cluj Napoca si Iasi

Blue Air lanseaza 5 rute noi directe din Bucuresti catre Zaragoza, Bilbao, Seville, Porto si Olbia, 2 rute noi directe din Cluj-Napoca catre Malaga si Valencia si 3 rute noi din Iasi catre Mikonos, Zakinthos si Heraklion operate incepand cu orarul de vara 2022.

Toate rutele vor fi operate cu Boeing 737 /800 – 189 locuri.

Incepand cu luna aprilie, Blue Air va oferi:

Un zbor saptamanal din Bucuresti catre Porto (Portugalia), iar din luna iunie ruta va fi deservita cu doua zboruri saptamanale

Incepand cu luna iunie, Blue Air va oferi:

• Doua zboruri saptamanale din Bucuresti catre Zaragoza, Bilbao si Seville (Spania)

• Doua zboruri saptamanale din Bucuresti catre Olbia (Italia)

• Doua zboruri saptamanale din Cluj-Napoca catre Malaga si Valencia (Spania)

• Doua zboruri saptamanale din Iasi catre Mikonos, Zakinthos si Heraklion (Grecia)

Blue Air este singura companie aeriana ULCC din Romania si este in continua cautare de oportunitati in piete insuficient deservite si foarte solicitate in intreaga sa retea. Aceste noi destinatii se potrivesc excelent pentru piata romaneasca„, anunta compania aeriana.

Prin introducerea unui serviciu direct unic catre Porto (Lisabona), Olbia (Italia), Bilbao si Sevilla (Spania), Blue Air ofera pasagerilor sai din Romania optiuni de calatorie mai bune la preturi accesibile.

Biletele sunt deja disponibile pentru vanzare pe www.flyblueair.com si in aplicatia mobila.

Blue Air opereaza zboruri aproape in fiecare zi catre Spania: Barcelona, Madrid, Malaga si Valencia.

Pentru vara anului 2022, Blue Air a mai anuntat zboruri din Bucuresti catre Alicante, Ibiza, Palma de Mallorca si Tenerife si din Cluj-Napoca catre Barcelona si Madrid. Reteaua Blue Air include, de asemenea, zboruri catre insulele grecesti din Bucuresti catre Corfu, Chania, Mikonos, Skiathos, Santorini, Rodos, Heraklion si Zakynthos, din Cluj-Napoca catre Rodos, Heraklion si Zakynthos.

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor. Cu o echipa formata din aproximativ 800 de angaati, Blue Air opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Articolul precedentTESLA ATINGE PRAGUL DE 1.000 MILIARDE DOLARI – Producatorul de masini electrice Tesla a ajuns la o valoare de piata uriasa. Compania Hertz i-a crescut valoarea cu 7,5%
Articolul următorMASINILE DORM PE SINE – Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania se plange ca masinile nu sunt livrate la timp pe calea ferata. In Romania viteza medie pe transportul feroviar de marfa este de 18 km/h

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.