147 MILIOANE LEI PENTRU PASAJE RUTIERE SI PIETONALE SUBTERANE IN SECTORUL 3 – Primaria a lansat licitatia pentru cele doua pasaje rutiere subterane si unul pietonal subteran menite sa fluidizeze traficul pe Soseaua Mihai Bravu

Primaria Sectorului 3 a gasit o solutie pentru a fluidiza traficul auto pe soseaua Mihai Bravu, de la intersectia cu str. Baba Novac pana la intersectia cu str. Penes Curcanul. Primaria organizeaza astfel o licitatie deschisa estimata la 146.991.338lei prin care vrea sa gaseasca o firma care sa construiasca doua pasaje rutiere subterane in dublu sens, un pasaj pietonal subteran si care sa largeasca si Calea Dudesti intre sos. Mihai Bravu si str. Caloian Judetu.

Lucrari de executie „CREȘTEREA MOBILITAȚII URBANE PRIN FLUIDIZAREA TRAFICULUI AUTO PE sOSEAUA MIHAI BRAVU, DE LA INTERSECȚIA CU STR. BABA NOVAC PANA LA INTERSECtIA CU STR. PENES CURCANUL”. Obiectul contractului il reprezinta executia lucrarilor privind construirea a doua pasaje rutiere subterane in dublu sens, a unui pasaj pietonal subteran si largirea locala a Caii Dudesti intre Sos. Mihai Bravu si str. Caloian Judetu in vederea realizarii obiectivului de investitii: Cresterea mobilitatii urbane prin fluidizarea traficului auto pe soseaua Mihai Bravu, de la intersectia cu str. Baba Novac pana la intersectia cu str. Penes Curcanul”, se mentioneaza intr-un anunt publicat in SEAP.

Primaria Sectorului 3 a stabilit ca 18 zile este numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor. Clarificarile solicitate dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare /informatii suplimentare, in cea de-a 11-a zi inainte de termenul limita stabilit pentru depunerea ofertelor„, se arata in anunt.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 22 noiembrie 2021.

Ofertantul va prezenta media cifrei de afaceri generale pentru ultimele trei (2018, 2019, 2020) exercitii financiare disponibile, de cel putin 132.400.000 lei, in functie de data infiintarii sau inceperii activitatii operatorului economic, in masura in care informatiile privind cifrele de afaceri sunt disponibile.

Companiile interesate sa participe cu oferta la procedura de atribuire trebuie sa demonstreze ca in ultimii 5 ani, raportati la data limita de depunere a ofertelor stabilita in anuntul de participare au executat si dus la bun sfarsit lucrari similare de aceeasi natura si complexitate, respectiv lucrari de constructii civile /lucrari pentru partea de arhitectura aferenta unor poduri/pasaje in valoare de minim 132.400.000 lei fara TVA. reprezentand: valoarea calculata cumulativ din cadrul unui sau maximum 5 contracte. Ultimii 5 ani vor fi calculati prin raportare la data limita de depunere a ofertei stabilita in anuntul de participare.

Articolul precedentSE SCHIMBA TRENDUL PE PIATA AUTO – Se dubleaza numarul autoturismelor electrice, hibride plug-in si full hibrid. Dacia ramane cea mai cumparata masina la nivel national, urmata de Ford si Volkswagen
Articolul următorSE BAGA BANI IN PORTUL CONSTANTA – O firma din Insulele Virgine Britanice organizeaza licitatie de 249 milioane lei pentru modernizarea si dezvoltarea infrastructurii portuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.