LUCRARI PE A2 SI LA CENTURA CARANSEBES – CNAIR anunta finalizarea unui mare proiect la finalul acestui saptamani „daca vor permite conditiile meteo”

Lucrarile de pe centura municipiului Caransebes, executate de antreprenorul Technocer, vor fi finalizate pana la finele saptamanii, anunta CNAIR. Totul depinde insa de vreme. Compania prezinta stadiul lucrarilor pe care le are in gestiune la nivel national.

Lucrarile la structura rutiera de pe centura municipiului Caransebes, executate de antreprenorul Technocer, vor fi finalizate pana la finele saptamanii, daca vor permite si conditiile meteo„, precizeaza CNAIR.

De asemenea, pe DN 79 între Nadab si Chisineu Cris, judetul Arad, vor începe saptamana aceasta lucrari la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatatie de la un pod. Traficul va fi dirijat cu semafor temporar.

Dupa terminarea lucrarilor la acest pod, antreprenorul Neotehnic va muta utilajele la alte doua poduri între Chisineu Cris si Zerind pentru lucrari similare. Lucrarile la cele trei poduri vor dura pana la finele lunii octombrie.

La randul sau, DRDP Iasi informeaza ca, de la primele ore ale diminetii, lucratorii SDN Suceava si ai Sectiei de Productie a DRDP Iasi au demarat lucrarile pregatitoare în vederea realizarii sensului giratoriu de la intersectia DN 2E cu DN 17A din Marginea, judetul Suceava.

In ceea ce priveste Regionala Bucuresti, miercuri s-au montat primele tronsoane din grinzile metalice la suprastructura podului nou de pe DN 10 km 46+471 peste raul Basca Chiojdului la Cislau.

De asemenea, s-au reluat lucrarile de reparatii pe Autostrada A2, Bucuresti – Fundulea, între km 31+500 si km 36 +150, sensul Constanta – Bucuresti. Acestea au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021.

Compania anunta totodata ca vor continua si lucrarile de completare si aducere la cota acostament pe drumul national DN 3B, km 63 – lucrari executate de Sectia Productie a D.R.D.P. Constanta.

Tot Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta prezinta activitatile desfasurate miercuri de catre Sectia Autostrazi: au fost astfel curatate rigola mediana pe Autostrada A4, km 14 – 15; a fost inlocuit parapetul metalic avariat pe Autostrada A2, la km 88+200 si la km 88+800, sensul B-CT. Si au fost montate panouri antiorbire pe Autostrada A2, între km 134-135, pe sensul B-CT.

In plus, continua lucrarile de consolidare a corpului drumului de pe DN 11, km 168 + 200, extravilan Magura, judetul Bacau. „Recomandam respectarea semnalizarii zonei si adaptarea vitezei la conditiile sectorului de drum„, arata CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.