CNAIR PLATESTE APROAPE 80 MILIOANE LEI PENTRU SUPERVIZAREA CONSTRUCTIEI UNOR DRUMURI – Licitatii pentru Autostrada Sibiu-Pitesti, Sectiunea 3 si drumul expres Braila-Galati

CNAIR organizeaza doua licitatii deschise pentru a cumpara servicii de supervizare pentru proiectarea si executia drumului expres Braila – Galati si pentru proiectarea si executia Autostrazii Sibiu – Pitesti Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni, km 44+500 – km 81+900 (km 39+578.51 – km 76+996.28 conform SF 2008).

Cele doua licitatii au o valoare estimata cumulata de pana in 79,47 milioane lei.

Licitatia pentru achizitia serviciilor de supervizare pentru „Proiectare si Executie Autostrada Sibiu – Pitesti Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni” au o valoare estimata intre 54.309.653 si 64.142.317 lei. Are lungime de aproximativ 37,40 km.

Obiectul contractului consta in furnizarea de servicii de supervizare de inalta calitate, atat in timpul perioadei de proiectare și executie a lucrarilor, cat și pe parcursul perioadei de garantie a lucrarilor, in vederea urmaririi corectei utilizari a fondurilor disponibile și pentru a se asigura ca antreprenorul proiecteaza și executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale, in special in ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul proiectarii și al lucrarilor„, se mentioneaza in anunt.

Data de deschidere a ofertelor este 18 august 2021, ora 15:00.

Proiectul este finantabil din fonduri europene nerambursabile, fara insa a fi incheiat un contract de finantare la acest moment, incheierea contractului de achizitie publica este conditionata de obtinerea/ aprobarea finantarii serviciilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice.

CNAIR estimeaza ca va obtine finantarea necesara semnarii contractului in anul 2021.

Durata contractului este de 201 luni.

Ofertantii interesati de licitatie trebuie sa demonstreze ca cifra de afaceri anuala totala pentru fiecare din exercitiile financiare aferente anilor 2018, 2019 si 2020 a fost de minim 10.000.000 lei.

In plus, ofertantul trebuie sa faca dovada ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani servicii de supervizare/consultanta pentru lucrari de constructie noua si/ sau largire si/ sau modernizare si/sau reabilitare aferente drumurilor nationale si/sau autostrazilor si/ sau drumurilor expres, la nivelul a maxim 5 contracte in valoare cumulata de minim: 25.000.000 lei fara TVA.

In ceea ce priveste licitatia pentru achizitia de servicii de supervizare „Proiectare si Executie Drum Expres Braila – Galati„, aceasta are o valoare estimata intre 13.076.349 si 15.335.867 lei.

Obiectul prezentului contract de servicii este furnizarea de servicii de supervizare de inalta calitate, atat in timpul perioadei de proiectare si executie a lucrarilor, cat si pe parcursul perioadei de garantiei a lucrarilor, in vederea urmarii corectei utilizari a fondurilor disponibile si pentru a se asigura ca antreprenorul proiecteaza si executa lucrarile in conformitate cu obligatiile contractuale, in special in ceea ce priveste durata, cantitatea, calitatea si costul proiectarii si al lucrarilor„, se mentioneaza in anuntul CNAIR.

Consultantul va avea rolul de supervizor conform prevederilor Servicii de Supervizare „Proiectare si Executie Drum Expres Braila – Galati„, in lungime de aproximativ 11,73 km.

Durata contractului este de 158 de luni.

Companiile care doresc sa participe la licitatie trebuie sa dovedeasca o cifra de afaceri anuala totala pentru fiecare din exercitiile financiare aferente anilor 2018, 2019 si 2020 de minim 4.000.000 lei. O alta conditie este ca ofertantul sa faca dovada ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani servicii de supervizare/consultanta pentru lucrari de constructie noua si/ sau largire si/ sau modernizare si/sau reabilitare aferente drumurilor nationale si/sau autostrazilor si/ sau drumurilor expres, la nivelul a maxim 5 contracte in valoare cumulata de minim 12.000.000 lei fara TVA.

Data de deschidere a ofertelor este 17 august 2021, ora 15:00.

Articolul precedentMINISTERUL TRANSPORTURILOR A ABSORBIT FONDURI EUROPENE DE 2,7 MILIARDE LEI – Drula face bilantul primului semestru al anului
Articolul următorSTATIE DE INCARCARE PENTRU MASINI ELECTRICE LA ARAD – Compania de Transport Public din Arad investeste peste 2 milioane lei pentru reincarcare pentru autovehiculele electrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.