TRONSONUL LEHLIU GARA-CONSTANTA PRINDE VITEZA – CFR anunta noi lucrari pentru ridicarea restrictiilor de viteza de pe calea ferata. Investitia se ridica la 1,5 milioane lei

CFR, prin Sucursala Regionala CF Constanţa – Uunitate operationala, organizeaza o procedura simplificata pentu realizarea unor lucrari de reparatie pentru ridicarea restrictiilor de viteza pe liniile curente, directe.

Potrivit anuntului de licitatie publicat in SEAP, valoarea totala estimata a procedurii este 1.511.448 lei.

Lucrarile se vor executa pe linia CF 800 tronson Lehliu – Constanta, pe raza de activitate a Sectiilor L4 Slobozia, L3 Fetesti, L2 Medgidia si L1 Constanta.

Descriere succinta: executarea lucrarilor de reparatie a caii ferate pentru ridicarea restrictiilor de viteza actuale, prin inlocuirea unor JIL-urilor neconforme si refacerea continuitatii CFJ, in scopul asigurarii functionarii normale, continue si in conditii de siguranta a transportului feroviar pe tronsonul Lehliu – Constanta, pe raza de activitate a Sectiilor L4 Slobozia, L3 Fetesti, L2 Medgidia si L1 Constanta, conform specificatiilor caietului de sarcini. In cadrul lucrarilor de intretinere si reparatie, vor fi efectuate urmatoarele operatii principale: – inlocuire JIL-uri tip 60 = 58 bucati (29 perechi); – inlocuire JIL-uri tip 49 = 10 bucati (5 perechi); – suduri aluminotermice = 136 bucati[, arata anuntul companiei.

Durata de executie este de maximum 3 luni de la data prevazuta in ordinul de incepere a lucrarilor, dar nu mai tarziu de 15 decembrie 2021.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 mai, ora 15.00.

Companiile interesate trebuie sa depuna o garanţie de participare de 15.114 lei.

Ofertantul ttrebuie sa declare principalele lucrari similare realizate intr-o perioada care acopera cel mult ultimii cinci ani, din care sa reiasa executarea de lucrari similare in valoare individuala/cumulata de minim 1.511.448 lei fara TVA, la nivelul a maxim 3 contracte.

De asemenea, sunt acceptate lucrari similare de constructii si/sau modernizare si/sau intretinere si reparatii infrastructur de linii de cale ferata, cale fara joante si in cadrul cel putin unuia dintre contracte sa fii fost realizate lucrari la linii de cale ferata pe care se circula cu viteza maxima de 160 km/h.

Articolul precedentFORD DEZVALUIE NOUL CROSSOVER EVOS – Modelul este creeat pentru piata din China
Articolul următorAUTOSTRDA PENTRU BICLISTI PE LOCUL AUTOSTRAZII MOLDOVA – PNRR, teapa pe care PNL-USR o vor da autostrazilor din Estul tarii? Marian Mina: „La nivelul Moldovei, se va implementa transportul ‘foarte verde’, adica se vor face piste pentru biciclisti si trasee pentru transport pedestru, respectiv ecvestru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.