LICITATIE IN CURS – Contract de 4,3 milioane de euro pentru lucrari de infrastructura in Zalau

Pe data de 3 februarie 2021 a fost publicat pe SEAP un anunt de organizare a unei cereri de oferte pentru urmatoarele categorii de lucrari: “lucrari de drum, statii de autobuz, accese, alei, trotuare/piste de biciclete, spatiu verde, ziduri de sprijin, poduri/podete, canal tehnic si siguranta circulatiei”.

Conform descrierii solicitantului (Primaria Zalau), “se va amenaja drumul, piste de ciclisti si trotuare pe str. Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului si Cetatii. Prin proiect se va moderniza strada Tudor Vladimirescu in lungime de 568,91 metri si DJ191C 6.153,93 metri (Porolissum, Bujorilor, Moigradului si Cetatii). Se prevede modernizarea infrastructurii rutiere a strazilor printr-un covor asfaltic si imbunatatirea mobilitatii urbane prin creare de pista de biciclete si trotuare pe ambele parti si pe toata lungimea strazilor modernizate prin proiect”.

Proiectul, cu titlul “Modernizare DJ 191C: Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului si Cetatii”, are o valoare totala estimata de 20.926.554,6 lei (aproximativ 4,3 milioane de Euro) si este finantat din fonduri europene.

Contractul va avea o durata de 15 luni si nu este impartit in loturi. Licitatia va fi atribuita pe baza pretului cel mai scazut.

Nu se accepta variante, in schimb solicitantul precizeaza ca se accepta asocieri intre prestatori pentru onorarea cerintelor.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 12 martie 2021.

Conform anuntului, conditiile de eligibilitate pentru participanti prevad ca “Ofertantul va prezenta principalele lucrari similare executate si finalizate in ultimii 5 ani, care va contine informatii despre lucrari in domeniul lucrarilor de construire si/sau de modernizare si/sau reabilitare de drumuri si/sau strazi si trotuare, similare din punct de vedere al complexitatii cu cea care face obiectul achizitiei, receptionate la terminarea lucrarilor, receptionate final sau receptie pentru parti/obiecte din/de lucrare, daca acestea sunt distincte din punct de vedere fizic si functional, in ultimii 5 ani, cu o valoare cumulata totala de cel putin 20.000.000,00 lei fara TVA, realizata la nivelul a maxim 5 contracte de lucrari. Ultimii 5 ani se vor calcula pana la data limita de depunere a ofertelor”.

Cei interesati pot trimite oferte folosind urmatoarele date de contact:

PRIMARIA MUNICIPIULUI ZALAU

Strada: Maniu Iuliu nr. 3

Cod fiscal: 4291786

Cod postal: 450016

Judetul Salaj

Localitate: Zalau

Tara: Romania

E-mail: primaria@zalausj.ro

Telefon:+40 260610550/149/116/ 118

Fax:+40 260661869

Adresa Internet (URL): www.zalausj.ro

Detalii complete despre aceasta licitatie aici:

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100112743

Articolul precedentROMANIA PIERDE MILIARDE CA NU VREA DRULA METROU LA OTOPENI – Consultantul japonez PEDCO avertizeaza: „Decizia va avea impact asupra relatiei cu Japonia”
Articolul următorSTATUL SUNTEM NOI #USR – Suparat ca la Aeroporturi Bucuresti nu a fost numit “cine trebuia”, ministrul Transporturilor Catalin Drula a schimbat AGA, care imediat a schimbat tot CA si l-a uns director pe Cosmin Pestesan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.