SE REABILITEAZA UN DRUM NATIONAL – Investitia pentru DN 5B Giurgiu–Ghimpati este de peste 500 milioane lei

Guvernul a emis Hotararea pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenti obiectivului de investitii “DN 5B km3+200 -km39+500 Giurgiu-Ghimpati”, judetul Giurgiu.

Executivul a aprobat astfel reabilitarea sectorului de drum national 5B Giurgiu- Ghimpati, cuprins intre km 3+200 – km 39+500, in valoare de 504,85 milioane lei (inclusiv TVA). Lungimea totala a drumului este de 36,3 km, incluzand si patru poduri.

Reabilitarea acestui drum va imbunatati conditiile de circulatie pentru autovehicule si va reduce timpii de parcurs. Din cele 18 podete existente, 9 podete vor fi inlocuite cu podete noi, avand o deschidere de 2 metri. De asemenea, drumurile publice laterale vor fi amenajate pe o lungime de 25 metri.

Durata de executie a obiectivului de investitii este de 24 luni, iar finantarea acestuia se realizeaza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, si din alte surse legale.

Articolul precedentLICITATIE PENTRU DRUMUL DE MARE VITEZA BUCURESTI-GIURGIU – Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate are o valoare de 44 milioane lei, fara TVA
Articolul următor4 BENZI PE SOSEAUA OLTENITEI – A fost emisa autorizatia de construire pentru executia lucrarilor de modernizare a DN4 – Soseaua Oltenitei, pe sectorul de drum aferent orasului Popesti-Leordeni, Ilfov. Proiectul de largire la 4 benzi va fi finalizat in 12 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.