CONTINUA LUCRARILE PE LINIA TRAMVAIULUI 5 –Linia 5 din Capitala este reabilitata pe o lungime de aproximativ 4,3 km

Lucrarile pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai din Capitala avanseaza. Linia 5 este reabilitata pe o lungime de aproximativ 4,3 km, pe Str. Barbu Vacarescu si Str. Capitan Av. Alexandru Serbanescu, de la Soseaua Stefan cel Mare la Pasajul Baneasa.

Santierul de la linia 5 este primul deschis in cadrul proiectului de reabilitare a aproximativ 50 de km de infrastructura de tramvai din Capitala.

S-a turnat asfalt pe linia 5 intre sinele de tramvai de la Bd Stefan Cel Mare pana la str. Doamna Oltea, de la intersectia str. Barbu Vacarescu cu Bd. Lacul Tei pana la intersectia str. Barbu Vacarescu cu str. Comandor Eugen Botez, si de la Pasaj Baneasa pana la intersectia str. Barbu Vacarescu cu str. Siriului. Se lucreaza in continuare la montarea traverselor si a sinei si la amplasarea ultimilor stalpi metalici de iluminat”, spune primarul Capitalei, Nicusor Dan.

Termenul de finalizare a reabilitarii liniei 5 este februarie 2025.

Linia 5, una dintre cele mai lungi si importante, leaga Centrul de zona de Nord a Capitalei.

Totodata, lucram si la modernizarea liniilor de tramvai de pe strada Nicolae Teclu, pe portiunea de acces in depoul Titan. Acesta este cel de-al doilea santier pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructura de tramvai din Capitala”, adauga primarul Nicusor Dan.

Lucrarile pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai au fost reluate la finalul lunii iulie, dupa ce santierul a fost blocat timp de trei saptamani, din cauza ca Primaria Capitalei ramasese in urma cu platile. Lucrarile au fost sistate de constructorul Mari Vila-Com SRL in data de 8 iulie, din cauza platilor intarziate din partea PMB. Primaria a anuntat ulterior ca dispune de banii necesari, dar ca acestia trebuie luati de la alte capitole de investitii.

Articolul precedent”DRUMUL REGELUI” INTRA IN REPARATII – „Drumul Regelui” Reabilitarea va costa 42 milioane euro, din bani europeni
Articolul următor14 SEPTEMBRIE – LA MULTI ANI, DE ZIUA CONSTRUCTORULUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.