PREMIERA PE AEROPORTUL BRASOV-GHIMBAV – Fly Lili a inceput zborurile de pe Aeroportul din Brasov, inaugurat anul trecut

Compania aeriana sibiana Fly Lili a inceput, vineri, 28 iunie 2024, operatiunile pe Aeroportul International Brasov, odata cu inaugurarea zborurilor spre si dinspre München. Tot astazi sunt programate primele zboruri spre si dinspre Stuttgart, ambele destinatii urmand sa aiba trei frecvente saptamanale, in fiecare luni, miercuri si vineri.

Cu acest prilej, Fly Lili a lansat prima sa baza operationala pe Aeroportul Brasov.

Astfel, Fly Lili devine cel de-al doilea operator aerian care opereaza zboruri de linie la Brasov, dupa Wizz Air.

Momentul inaugural a fost marcat de prezenta directorului general al Aeroportului International Brasov-Ghimbav, Constantin Albu, si a fondatorului companiei Fly Lili, Jürgen Faff, care au fost alaturi de echipajul tanar, contribuind la crearea unei atmosfere cu adevarat speciale si emotionante.

Fly Lili va continua operationalizarea destinatiilor stabilite pentru Aeroportul Brasov, noua in total, duminica, 30 iunie, urmand sa inceapa zborurile care vor conecta Brasovul de Nürnberg, Roma si Salonic.

La inceputul lunii martie, compania aeriana sibiana Fly Lili a anuntat ca a inceput recrutarile de personal in Brasov si Bucuresti, orase de unde programeaza curse aeriene, inclusiv piloti.

Pentru acest an, conducerea Consiliului Judetean Brasov si-a propus sa se depaseasca numarul de 200.000 de pasageri pe Aeroportul International Brasov Ghimbav.

Compania aeriana Dan Air a anuntat in noiembrie 2023 ca muta toate zborurile si toate operatiunile de pe Aeroportul din Brasov pe cel din Bacau, incepand cu luna decembrie 2023. Asta dupa ce Aeroportul din Brasov a amanat prelungirea programului de zbor pana in 15 ianuarie 2024.

Dan Air a inceput sa zboare de pe Aeroportul International Brasov-Ghimbav imediat dupa inaugurarea lui, in luna iunie a anului trecut. Proiectul a fost inaugurat in urma unei investitii de 120 de milioane de euro din banii publici. A fost, timp de doua luni, singurul operator aerian care efectua curse regulate de acolo.

 

Articolul precedentTRANSPORTUL DE MARFA SE SCUMPESTE – Preturile transportului de marfa cresc din nou, afectand comertul si eforturile de a reduce inflatia
Articolul următorS-AU MONTAT ULTIMELE GRINZI LA VIADUCTUL DIN BAILE FELIX – Inelul Rutier Metropolitan are o lungime totala de 17 kilometri. Din primavara anului viitor, dupa finalizarea lucrarilor, inelul va prelua o parte din traficul de pe centura Oradea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.