CEL MAI IMPORTANT LOT DIN AUTOSTRADA DE CENTURA A CAPITALEI SE DA IN TRAFIC IN 2024 – Grecii de la AKTOR toarna asfaltul pe Lotul 3 de la A0

Se toarna primul camion de asfalt pe autostrada de Centura a Bucurestiului A0, pe Lotul 3 Sud. Autostrada de Centura a Bucurestiului A0 este o investitie majora in infrastructura rutiera a Romaniei si se asteapta ca Lotul 3 Sud sa devina operational in cel mai scurt timp posibil. Asternerea primului strat de asfalt pe un sector al acestui lot marcheaza o etapa importanta in evolutia lucrarilor.

Constructorul AKTOR, impreuna cu autoritatile, depun toate eforturile ca Lotul 3 Sud sa fie deschis circulatiei, necesitatea punerii acestuia in trafic in 2024 fiind esentiala.

Pe santierul Lotului 3 Sud al Autostrazii Bucurestiului A0 a ajuns primul camion de asfalt, iar, in acest moment, se asterne primul strat de asfalt pe un sector al acestui lot”, anunta secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scriosteanu.

Acesta precizeaza ca in ultima perioada a fost observata o mobilizare din partea constructorului, pentru ca acest lot sa fie dat in trafic anul viitor.

Printre realizarile evidentiate se numara:

  • au fost realizate portiunile experimentale de asfalt
  • a inceput asternerea stratului de asfalt AB 22,4, 12 cm grosime pe sectoarele cu BSC executat
  • au fost montate aparatele de reazem la pasajul peste Autostrada Bucuresti – Pitesti A1, aferent nodului rutier dintre A0 si A1
  • constructorul executa lucrari atat la corpul autostrazii, cat si la structuri

Am mai spus si repet faptul ca acest lot este cel mai important dintre loturile de autostrada pe care trebuie sa le dam in trafic in 2024, iar acest contract va fi incheiat anul viitor”, spune Scriosteanu.

Articolul precedentSE RELANSEAZA LICITATIA PENTRU TRENURILE PE HIDROGEN – Cele 12 trenuri pe hidrogen costa 2,5 miliarde lei
Articolul următorLOTUL 1 AL CULOARULUI TRAFIC MURES NORD, RECEPTIONAT – Lucrarile au costat peste 35 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.